• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm olurmu?

XSXEKERXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
361
0
96
İstanbul
dogum yapan annişler sütüm olmaz diye çok korkuyorum ben sinirli bi insanım en ufak şeyden moralim bozulabiliyor ilk hamileligim oldugu için fazla kafaya takıyorum herşeyi bide beni pek normal şeyler bulmaz ablamında sütü olmadı yigenime4 aydan sonra mama vermeye başladı korkmamda en çok bunun etkisi var beni rahatlatıcak sözleriniz var mı?

ah canıım bende aynen senin gibiydim.hamileliğimin ilk aylarında o kadar korkuyordum ki sütüm olamyacak diye hergün rüya giriyordu.bebeğim doğmuş da emiyo emiyo süt gelmiyo.ağlıyordum moralim sıfırdı.ama dördüncü aydan itibaren benim memeişlerden süt sızmaya başladı ve o zaman rahatladım.öyle olanların genelde sütü bol olurmuş annem dedi.nitekim de öyle oldu.Allah a şükür bebeğim besleniyor.sende dert etme.bebeğin emerse sütün gelir.korkma korktuğun başına gelir der büyükler...:1hug:

bence hiç dert etme. psikolojini bunun için bozma. bebeğin emdikçe süt kendiliğinden gelmeye başlayacak.sonra boşuna üzmüşüm kendimi diye buradan bize söyleyeceksin :teytey:

ah canıım bende aynen senin gibiydim.hamileliğimin ilk aylarında o kadar korkuyordum ki sütüm olamyacak diye hergün rüya giriyordu.bebeğim doğmuş da emiyo emiyo süt gelmiyo.ağlıyordum moralim sıfırdı.ama dördüncü aydan itibaren benim memeişlerden süt sızmaya başladı ve o zaman rahatladım.öyle olanların genelde sütü bol olurmuş annem dedi.nitekim de öyle oldu.Allah a şükür bebeğim besleniyor.sende dert etme.bebeğin emerse sütün gelir.korkma korktuğun başına gelir der büyükler...:1hug:

ayyy gerçekten mi benim bi iki kere sızmıştı biraz inşaallah bol sütüm olur çoook teşekkür gerçekten biraz rahatladım tek korkan benmişim gibi geliyodu bana.

ayyy gerçekten mi benim bi iki kere sızmıştı biraz inşaallah bol sütüm olur çoook teşekkür gerçekten biraz rahatladım tek korkan benmişim gibi geliyodu bana.

Dünyada benim kadar asabi bir insan daha yoktur sanırım. Sırf stresim yüzünden hamileliğimin son 100 günü hastanede geçti. Sakın dert etme birşeyi. Bol su iç, humana still tee iç bak nasıl güldür güldür gelecek sütün. Ben o kadar delirmiştim ki Çınar doğduğunda ya sütüm yetmezse diye. Çocuğun bezlerini bile tartıyordum kaç gr idrarı var doydumu acaba der dururdum. Doktorum bol sıvı tüket gerisini merak etme der dururdu yanılmadı da. Bebeğini şimdiden güle güle büyüt. Sakin ol se bol bol ılık su iç. Sevgiler..

Back