Zaten artik evimde ve gurbetteyim hic kimse yok ama ne yazık ki sutumde yok denecek kadar az belkide yok... sut sagmayi denedim ilk baslarda sutum vardi sagiyodum bineronda verdim ama artik kizim cok durumsuz asla sut sagmama izin vermiyor surekli ilgi istiyo agliyor bos vaktim hic yok sagim yapmak için bu yuzden yapamiyorum gecen uyuduktan sonra denedim onda da 5 ml falan gelmisti resmen birde mamadan once mutlaka memede tutuyorum ama emmeye calisiyor 15 saniye sonra bagiriyo memeyi cekistiriyo ve aglama krizine giriyor yinede memeye getiriyorum her seferinde. Gunduz uykusu cok kesik kesik sagim yapmam icin yeterli bile olmuyor sadece aksamlari uykuya gecince oliyor o da bir kerede gunde ise yarar mi emin degilimLütfen artık bebeğinize de size de karışılmasına izin vermeyin. Sık sık sağım yapıp biberondan içirmeyi denediniz mi? Süt arttırıcı çaylar, besinler tüketin bol bol. İnstagramda emzirme danışmanları anlatıyor. Kaç saatte bir ve ne zaman sağım yapmamız gerektiğini. Kim ne derse desin vazgeçmeden deneyin. Bestlak damlanın da süt arttırıcı etkisi var ondan da kullanabilirsiniz. Bebeğinizi sık sık göğüsünuzde tutun. Agzını değdirseniz bile beyininize sinyal gider süt üretimi için. Ama onu zorlamayın şu aşamada
Tavsiye icin tesekkurlerbestlak diye bir takviye var onu tavsiye ederim zaten sütün varsa 2-3 güne eskisi kadar gelir. ama bir diğer unsur bol bol emzırmen . sağmakyeterlı dgeıl bebeğın emmesı lazım vucudunu uyarması ıcın. ayrıca bol su iç ve kayınvaliden uzak dur bir süre
Süt öyle şak diye bitmiyor ben uzun süredir bıraktırmaya çalışıyorum ona rağmen 2 gün emsin başlıyor hemen,biberona alışıp memeye gelmemesi geçici bir durum sen psikolojini rahatlat önce,sonra bol su ve dengeli beslenme en az 3 lt su sağmaya devam ve bebeği memede tutabildiğin kadar tut 5dk bile emse onların çekim gücü muazzam tekrar gelir korkmaLütfen artık bebeğinize de size de karışılmasına izin vermeyin. Sık sık sağım yapıp biberondan içirmeyi denediniz mi? Süt arttırıcı çaylar, besinler tüketin bol bol. İnstagramda emzirme danışmanları anlatıyor. Kaç saatte bir ve ne zaman sağım yapmamız gerektiğini. Kim ne derse desin vazgeçmeden deneyin. Bestlak damlanın da süt arttırıcı etkisi var ondan da kullanabilirsiniz. Bebeğinizi sık sık göğüsünuzde tutun. Agzını değdirseniz bile beyininize sinyal gider süt üretimi için. Ama onu zorlamayın şu aşamada
Göğsümden sütüm akıp akıp gitti göğüslerim şişti çok zor çok kötüydü ağlaya ağlaya başka odaya kaçıp cocugumu verin diye bagirmistim ve her sey cok kötü oldu simdi sagim yapmayi denedim bir gogsumden hic sut gelmedi bile digerinden de damla damla cok az geldi. Sadece kaynana da degil, 5 tanede elti... burnumdan geldi gerçektenEğer az da olsa sütünüz geliyorsa bol bol emzirmekten başka çareniz yok. Bebeğinizin emerek süt kanallarını uyarması gerekiyor. Emmiyorsa zorla emzirmeniz gerekiyor. O kahverengi kısmın hepsini ağzına vererek. Bana sütüm azalırsa diye doktorumun tavsiyesiydi bu.
O kadar sinir oluyorum ki böyle her işe karışan ebeye dedeye kaynanaya... Bebek uyandırılmaz bilgisini nerden almışlar hayret yani. Çocuğunuzun sarılık olmasına sebep olmuşlar. Siz de mastit olabilirdiniz çok ağrılı eziyetli bir şeydir mastit. Meme bağımlısı oğlumu memede uyutmama rağmen kaç kere mastit oldum bilmiyorum. Nasıl dayandınız sütünüz gelirken emzirmeden size ne diyin bence bundan sonra.
Cehaletle savaşmak zor cidden. Neyse stres yapmayın, şimdi o da sütünüzü etkilemesin. Umarım bundan sonra sizin ve bebeğiniz için iyi olur her şeyGöğsümden sütüm akıp akıp gitti göğüslerim şişti çok zor çok kötüydü ağlaya ağlaya başka odaya kaçıp cocugumu verin diye bagirmistim ve her sey cok kötü oldu simdi sagim yapmayi denedim bir gogsumden hic sut gelmedi bile digerinden de damla damla cok az geldi. Sadece kaynana da degil, 5 tanede elti... burnumdan geldi gerçekten
Evet kan degerlerime baktiricam bahsettiginiz vitamine de bakayim. Pompaya da baktim şimdi ama korkuyorum sutumun gelmedigini görmek beni kahretti diger pompada resmenGiyilebilir pompa alın mutlaka ve sağım yapın bol bol. Vitamin kullanın (elenatal3 olabilir), kan değerlerinize baktırın eksik varsa tamamlayın. Kalori alın (yulaf sütü, keçiboynuzu, hurma, pekmez), bol su, bebeğiniz uyuduğunda siz de dinlenin mutlaka.
Çok tesekkur ederim biraz olsun icim rahatladi soylediklerinizi dikkate alicamSüt öyle şak diye bitmiyor ben uzun süredir bıraktırmaya çalışıyorum ona rağmen 2 gün emsin başlıyor hemen,biberona alışıp memeye gelmemesi geçici bir durum sen psikolojini rahatlat önce,sonra bol su ve dengeli beslenme en az 3 lt su sağmaya devam ve bebeği memede tutabildiğin kadar tut 5dk bile emse onların çekim gücü muazzam tekrar gelir korkma
Psikolojinizi bozmamaya çalışın.dizi açın izlerken sağın. Pompaya bibereona bakmayın.yanınıza bol su alın bir de bir karışım var. Başka bir arkadaştan duydul süt artırıyor diye tadı da çok güzel ben de bol bol içtim. Süt hurma incir blenderdan geçirin için.sanırım bu kadardı.psikolojinizi bozan insanları evden gönderin.bu dönemler çok zor kimseyi çekmek zorunda değilsiniz.sütünüzü de etkiler bebekle iletişiminizi de.Göğsümden sütüm akıp akıp gitti göğüslerim şişti çok zor çok kötüydü ağlaya ağlaya başka odaya kaçıp cocugumu verin diye bagirmistim ve her sey cok kötü oldu simdi sagim yapmayi denedim bir gogsumden hic sut gelmedi bile digerinden de damla damla cok az geldi. Sadece kaynana da degil, 5 tanede elti... burnumdan geldi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?