• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm mü yetmiyor

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Merhabaar ,
3 haftalık bir oğlum var 1 haftalıkken ve 10 günlükken kontrolere gittik kilo alımı gayet iyi dedi doktor hata normalinden fazla almış sıpam :) bu arada 4100 kilo doğdu. her altını actıgımda bezi çişli oluyır en az 4-5 kere kaka yapıyor amaaa aksam saat 9-10 gibi baslıyor aglamaya mememi cekip cekip bırakıp aglıyor işte o anda allahım sütüm mü yetmyor diye karamsarlığa düşüyorum. ilk başta verdim mama ama içime sinmiyor hiç mama ondan vermek istemiyorum . Kesin o ara sütüm az oluyor :( böyle bir durumla karsı karısya kalan var mı ? nasıl davranıyorsunuz nasıl davranmalıyım ? bana bir akıl vern lütfen

Merhabaar ,
3 haftalık bir oğlum var 1 haftalıkken ve 10 günlükken kontrolere gittik kilo alımı gayet iyi dedi doktor hata normalinden fazla almış sıpam :) bu arada 4100 kilo doğdu. her altını actıgımda bezi çişli oluyır en az 4-5 kere kaka yapıyor amaaa aksam saat 9-10 gibi baslıyor aglamaya mememi cekip cekip bırakıp aglıyor işte o anda allahım sütüm mü yetmyor diye karamsarlığa düşüyorum. ilk başta verdim mama ama içime sinmiyor hiç mama ondan vermek istemiyorum . Kesin o ara sütüm az oluyor :KK43: böyle bir durumla karsı karısya kalan var mı ? nasıl davranıyorsunuz nasıl davranmalıyım ? bana bir akıl vern lütfen
Gaz sancsi cekyor cnm hele ki erkekse kacnlmaz Allah yardmcn olsun benm oglum 3aylk azalsada ara ara tutyor

Canim kilo alimi iyiymis ama tabi insan dusunmeden edemiyor bi sonraki kontrole kadar bekle istersen.benimde bebegim geceleri surekli meme agzinda olsun isterdi biz emzik vermedik emzik niyetine istiyor diyorduk 1 ay kontrolune gittigimizde dogum kilosundan 100 gr da dusuk cikti kilosu. Cisi kakasi normaldi ama doymuyordu demekki bebegim iki uc gun mama verip vermemekte kararsiz kaldik yavrum ne cekti uc gun sonra mamaya basladik toparladi cok sukur.gun icinde soun yoksa sadece geceleri oyle yapiyorsa bi sonraki kontolu bekle derim ben

Aynı şey bende de oldu geceleri uyumadan sütüm olmuyor 2,5 aylik oldu ama hala gece 9 dan sonra sutum az bir ögünlük mama veriyorum biraz uyuyorum sonra yine emzirmeye devam ama mamayı kaşıkla veriyorum

Back