Bebek Beslenmesi Sütüm kesildi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım tomrisin emzirme kampı diye bi şey var mutlaka araştır ve yap. 2.5 ay daha çok erken hem nasıl anladın hemen kesildiğini ?

Kesilmemiştir bence emdikçe artar sütüm kesildi diye birşeyi beynine gönderme öyle düşünüp

1 haftadır çekiyor memeyi yutkunmuyor ve ardından ağlamaya başlıyor ara ara mama veriyorum ama mama vermek istemiyorum çocukda aç pompa denedim yinede gelmedi şaşırdım ne yapacağımı

Benimde olmuştu 3 aylıkken. Sürekli sağmıştım ve bebeğimi çıplak kucağıma almıştım. Olmayacak diye düşünme. Şu an sütün vardır birşeye mi sinirlendin? Çörek otu yağı iç

Düzenli emzir
Düzenli sağma yap
Ne kadar çekim olursa o çekimin daha fazlası dolum olur
Anne çaylarını dene (eczaneden alabilirsin)

Humana still tea aldım umarım gelir oğlum dün kaka yapmadı şuanda açtım yine yok

Sakin ol panik yapma. Bebeğin emmeyi biliyomu? Emzirme eğitimi aldı mı? Bunlar çok önemli benim bebeğim emmeyi bilmediğinden ilk zamanlar ne sütüm vardı ne çiş kaka yaptı sarılık oldu kilo kaybetti. Mama destekledim. Sonra emzirme eğitimi aldım bebeğim doğru şekilde emzirmeyi öğrenince inan mamaya bile gerek kalmadan sütüm çok güzel arttı benimde öyleydi saginca bile cikmiyodu. Önce bı rahatla duş al sıcak suyla. Hoşaf yap kendine ılık ılık onları iç ve bebeğinin memeyi doğru kavradığı dan emin ol. Sürekli emzir. Gelicek sütun önce ona inan.

Eğer mama ictiyse arada mama yap doysun uyusun o sırada seninde sütun birikir emzirirken süt geldikçe daha güçlü emer güçlü emdikçe sütun artar sonra gerisi gelir zaten

Humana still tea aldım umarım gelir oğlum dün kaka yapmadı şuanda açtım yine yok
Canım kaka değil çişine bak. 6 7 kere çiş yapması lazım. Benim sütüm yokken bana incir önermişlerdi. 2 bardak süte 4 5 inciri küçük küçük doğrayıp 1 taşım kaynat ılıyınca iç şifa olsun

Öncelikle sağıma alışkın olmayan memelerde hiç çıkmaması çok normal. Ayrıca zaten sağımla çıkan miktar sütün az olduğunu da göstermez, memelerde her zaman daha fazla vardır. Yutkunma ve ağlaması da az olduğunu göstermez. Çişli bezlere bakın. Çişli bezleri nasıl?
Ayrıca biberon ve emzik kullanmayın sakın. Belki bebe memede biberon gibi kolay akış istediği için ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…