Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle sakin ol benim de o dönem cok cok azaldı bebeğim emmediğinden ve düzenli sağamadığımdan. Düzenli sağarsan artar diyorlar dene biKızlar sütüm kesildi 2.5 aylık bebeğim var lütfen yardım edin
Humana still tea aldım umarım gelir oğlum dün kaka yapmadı şuanda açtım yine yok![]()
Canım kaka değil çişine bak. 6 7 kere çiş yapması lazım. Benim sütüm yokken bana incir önermişlerdi. 2 bardak süte 4 5 inciri küçük küçük doğrayıp 1 taşım kaynat ılıyınca iç şifa olsunHumana still tea aldım umarım gelir oğlum dün kaka yapmadı şuanda açtım yine yok![]()
1. aydan sonra kakaya bakılmaz, çişli bezlere bakacaksınız.Humana still tea aldım umarım gelir oğlum dün kaka yapmadı şuanda açtım yine yok![]()
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun mutlakaYardımlarınız için teşekkür ederim kızlar. Deneyeceğim hepsini
Başvurdum onada henüz onaylanmadı inşallah faydalı bilgiler vardır oradaFacebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun mutlaka