Sütüm gidiyo

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var ve Sütüm var yok arası ne yapıcam?

Bide aranızda milkway süt arttırıcı kullanan oldu mu var mı veya?

Düşünüyorum denesem mi humana bi işe yaramadı.

mamsel still-tee
bunu deneyin derim biz çok faydasını gördük

Benimde 4 aylik kızım aynı sorunu bende yaşıyorum. Denemedigim yol kalmadi. Bugün solgar bira mayası tableti aldım. Bakalım faydası olacak mi. Kızımda emmiyor zaten ne yapıcam sasirdim

Çemen yemiştim ben ama bu sicakta kokarsin onun dışında süt sagmak iyi olabilir

Arkadaşlar şiddet ile tavsiye ediyorum hepinize ; bol bol yeşillik yiyin özellikle semiz otu kıvırcık dere otu . Rezenenin tohumunu alın evde kendiniz kaynatıp için.Kuru soğan , bulgur pilavı ve bol bol su için inşallah çok faydasını göreceksiniz..

Çemen yemiştim ben ama bu sicakta kokarsin onun dışında süt sagmak iyi olabilir
Ahh ahh yapmaz miyim manuel vardı yoruluyorum diye gidip elektrikli aldım. Doktor motillium diye ilaç söyledi onu alıyorum tablet aldım ona başladım. Çok üzülüyorum. Kızım besin alerjisi en fazla verebildigim keçi sütü maması onuda sevmedi. Hani belki diyorum gogus sütle dolarsa yıne emmek ister. Umut işte

Yaptım onuda denedim ama olmadı olmadı sanırım kizimda bundan emmek istemiyor aç kalayim daha diyor

Yaptım onuda denedim ama olmadı olmadı sanırım kizimda bundan emmek istemiyor aç kalayim daha diyor

Ama sen moralini bozarsan üzüntüden gider zaten.Rabbim ne kadar rızkını senden tayin etti ise o kadar sütün olur.Böyle üzülüp sıkıntıya girince zaten gelmez.Ben oğlumda biraz sıkıntılarım vardı.Üzüntüden kaç gün sütüm azaldı. Sonra kızdım kendime kendime vurdum kendimi yeşilliğe.

Aynen üçüncü sıkıntı Çok önemli ama
Aynen üzüntü çok önemli bende diyorum kendime ama kızım aç kalıyor ki gig sesi çıkmıyor. Onada ayrı üzülüyorum. Rabbim kizimin rızkını kesme diyorum hep. Mama almıyor bir bebek nasil olur da 5 6 saat sonra 60 ille doyar buna hayret ediyorum 4 aylik bebek bu arada kızım kaşıkla zorla veriyorum.cis bile yapmaz oldu.

Doktor gittin mi hiç aç olunca mama alması gerek aslında.Olsun olmaz ise rızkı o kadar demek ki. Arkadaşım 2 ay bile emziremeden sütü kesildi .Devam sütü ile devam etti şimdi 4 yaşına girecek çok şükür çok da sağlıklı.

Gittim canım hemde kaç tane sayısını unuttum. Istahsizdir diyorlar kimse doğru düzgün birsey demiyor. 4 aylik bebek peki kaç saatte bir ne kadar içmelidir? Mama arti çıkan anne sütü kadarıyla

Gittim canım hemde kaç tane sayısını unuttum. Istahsizdir diyorlar kimse doğru düzgün birsey demiyor. 4 aylik bebek peki kaç saatte bir ne kadar içmelidir? Mama arti çıkan anne sütü kadarıyla

İştahsız da bir çözümü olması gerekir sonuçta el kadar bebek.Doktorlar da tuhaf gerçekten. Oğlum 6,5 yaşında ben devam sütü de kullandım.Kutunun üzerinde ayına göre biberon ml yazıyordu öyle veriyordum canım. Bir de arı mamayı az sıvı yapıp denesen. Arkadaşım da sütü yetmeyince öyle yapıyordu.

Benimde 4 aylik kızım aynı sorunu bende yaşıyorum. Denemedigim yol kalmadi. Bugün solgar bira mayası tableti aldım. Bakalım faydası olacak mi. Kızımda emmiyor zaten ne yapıcam sasirdim
Bi yararı oldu mu acaba paylaşır mısınız benimle de

Motilium yaradı mı

Maltanayi denediniz mı bende çok işe yaradı.humana dan falan cok iyi.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…