Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ama henüz pek bilmiyorum siteyi kullanmayı biraz karışık geldi.Lütfen rica ediyorum konularınızı doğru bölümlere açınız, lütfen.
Eczanede var mıdır acabamamsel still-tee
bunu deneyin derim biz çok faydasını gördük
evet eczanelerde satılıyorEczanede var mıdır acaba
eczanelerde satılıyorEczanede var mıdır acaba
Ahh ahh yapmaz miyim manuel vardı yoruluyorum diye gidip elektrikli aldım. Doktor motillium diye ilaç söyledi onu alıyorum tablet aldım ona başladım. Çok üzülüyorum. Kızım besin alerjisi en fazla verebildigim keçi sütü maması onuda sevmedi. Hani belki diyorum gogus sütle dolarsa yıne emmek ister. Umut işteÇemen yemiştim ben ama bu sicakta kokarsin onun dışında süt sagmak iyi olabilir
Yaptım onuda denedim ama olmadı olmadıArkadaşlar şiddet ile tavsiye ediyorum hepinize ; bol bol yeşillik yiyin özellikle semiz otu kıvırcık dere otu . Rezenenin tohumunu alın evde kendiniz kaynatıp için.Kuru soğan , bulgur pilavı ve bol bol su için inşallah çok faydasını göreceksiniz..
Yaptım onuda denedim ama olmadı olmadısanırım kizimda bundan emmek istemiyor aç kalayim daha diyor
Aynen üçüncü sıkıntı Çok önemli amaAma sen moralini bozarsan üzüntüden gider zaten.Rabbim ne kadar rızkını senden tayin etti ise o kadar sütün olur.Böyle üzülüp sıkıntıya girince zaten gelmez.Ben oğlumda biraz sıkıntılarım vardı.Üzüntüden kaç gün sütüm azaldı. Sonra kızdım kendime kendime vurdum kendimi yeşilliğe.
Aynen üzüntü çok önemli bende diyorum kendime ama kızım aç kalıyor ki gig sesi çıkmıyor. Onada ayrı üzülüyorum. Rabbim kizimin rızkını kesme diyorum hep. Mama almıyor bir bebek nasil olur da 5 6 saat sonra 60 ille doyar buna hayret ediyorum 4 aylik bebek bu arada kızım kaşıkla zorla veriyorum.cis bile yapmaz oldu.Ama sen moralini bozarsan üzüntüden gider zaten.Rabbim ne kadar rızkını senden tayin etti ise o kadar sütün olur.Böyle üzülüp sıkıntıya girince zaten gelmez.Ben oğlumda biraz sıkıntılarım vardı.Üzüntüden kaç gün sütüm azaldı. Sonra kızdım kendime kendime vurdum kendimi yeşilliğe.
Aynen üçüncü sıkıntı Çok önemli ama
Aynen üzüntü çok önemli bende diyorum kendime ama kızım aç kalıyor ki gig sesi çıkmıyor. Onada ayrı üzülüyorum. Rabbim kizimin rızkını kesme diyorum hep. Mama almıyor bir bebek nasil olur da 5 6 saat sonra 60 ille doyar buna hayret ediyorum 4 aylik bebek bu arada kızım kaşıkla zorla veriyorum.cis bile yapmaz oldu.
Gittim canım hemde kaç tane sayısını unuttum. Istahsizdir diyorlar kimse doğru düzgün birsey demiyor. 4 aylik bebek peki kaç saatte bir ne kadar içmelidir? Mama arti çıkan anne sütü kadarıylaDoktor gittin mi hiç aç olunca mama alması gerek aslında.Olsun olmaz ise rızkı o kadar demek ki. Arkadaşım 2 ay bile emziremeden sütü kesildi .Devam sütü ile devam etti şimdi 4 yaşına girecek çok şükür çok da sağlıklı.
Gittim canım hemde kaç tane sayısını unuttum. Istahsizdir diyorlar kimse doğru düzgün birsey demiyor. 4 aylik bebek peki kaç saatte bir ne kadar içmelidir? Mama arti çıkan anne sütü kadarıyla
Bi yararı oldu mu acaba paylaşır mısınız benimle deBenimde 4 aylik kızım aynı sorunu bende yaşıyorum. Denemedigim yol kalmadi. Bugün solgar bira mayası tableti aldım. Bakalım faydası olacak mi. Kızımda emmiyor zaten ne yapıcam sasirdim
Motilium yaradı mıAhh ahh yapmaz miyim manuel vardı yoruluyorum diye gidip elektrikli aldım. Doktor motillium diye ilaç söyledi onu alıyorum tablet aldım ona başladım. Çok üzülüyorum. Kızım besin alerjisi en fazla verebildigim keçi sütü maması onuda sevmedi. Hani belki diyorum gogus sütle dolarsa yıne emmek ister. Umut işte![]()