- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Gaz problemi kaçıncı ayda bitiyor41 gunluk
Memem çok yumusak sağım yapilmio cihazdasık emzir sağım yap sürekli sağ kuruyemiş yulaf malt içeceği tüket bol sıvı alımı lohusa serbeti ten tene temas ve pes etmemek
Memem çok yumusak sağım yapilmio cihazda
yumusak olması süt olmadığı anlamına gelmez o serlik başlarda olur zaten sonrasında memeler yumuşar. sağımı doğru sekilde doğru cihazla yapmalısın youtube videolar izleyebilirsinMemem çok yumusak sağım yapilmio cihazda
SagolunBasiniz sagolsun
Bende çok kötü şeyler yaşadım bebeğim 1 haftalıkken kapının önüne bile koydular çocuğumu vermediler üzüntü stresten sütüm kesildi şimdi çok şükür 6yaşına geldi kızım çokta güzel büyüttüm ama keşke diyorum değmeyen insanlar için o kadar canımı sıkmasaymışım bebeğin için toparlan bol bol emzir sütün gelir inşallah. Başka bir konu açmışsın gördüm bebek gazı ile ilgili onun içinde en etkili yöntem tane kimyon demleyip içmek inşallah faydasını görürsün kuzumYa ben kaynanamdan sebep etkilendi birlik oturuyoruz çok üstüme geldi babaanne diye sınır da cizemedim şimdi gelmio en son büyük tartışma yaptik anca öle durdu artik ama şimdide travması kaldı ne yapayim sizce ben
Elektrikli var manuel almadim yavastan hizliya otomatik sagiyoryumusak olması süt olmadığı anlamına gelmez o serlik başlarda olur zaten sonrasında memeler yumuşar. sağımı doğru sekilde doğru cihazla yapmalısın youtube videolar izleyebilirsin
Ekran görüntüsü tam çıkmamış tekrar atarmisinizSüt artırıcı kür
Cevrede çok bunalttı sanki kötü anneyim gibi bebegin bakımına çok karisiolar tanıyan tanımayan şimdi onla ilgili de post accamBende çok kötü şeyler yaşadım bebeğim 1 haftalıkken kapının önüne bile koydular çocuğumu vermediler üzüntü stresten sütüm kesildi şimdi çok şükür 6yaşına geldi kızım çokta güzel büyüttüm ama keşke diyorum değmeyen insanlar için o kadar canımı sıkmasaymışım bebeğin için toparlan bol bol emzir sütün gelir inşallah. Başka bir konu açmışsın gördüm bebek gazı ile ilgili onun içinde en etkili yöntem tane kimyon demleyip içmek inşallah faydasını görürsün kuzum
Şimdi diyeceğim şeylere belki birçok kişi karşı çıkıcak ama ben çözümü böyle buldum kimseye bebeğinin sıkıntısını anlatma çok iyi de sürekli . Çok güzel emiyor gazı hiç yok vs çünkü birşey ağzından çıktığında kendilerinde konuşma hakkı buluyorlar inan bana ve bebeğin büyüyene kadar mümkünse mesafe koy bebeğimle ilgileniyorum işim çok oluyor hem ev işi hem bebek pek müsait olamıyorum de ben bu şekilde yaptım hep . Bebeğim çok iyi dedikçe benden iyi anne olmuyor herkese gelinim çok iyi bakıyor çok ilgili kızım lafları aman tek bir sorununu demeyeyim benden kötüsü olmuyordu. Ateşi bile çıksa söylemiyorum kimseye özellikle eşimin yanında daha fazla ilgileniyordum çocuğumla hiçbirşey olmasa bile elime nemli bez alıp çocuğu siliyordum veya onunla sürekli oyun halindeydim geldiğinde ona huysuzluk yaptı vs demiyordum asla çok akıllı maşallah sağlıklı diyordum . Ağızlarına laf verme bu kişi eşin bile olsaCevrede çok bunalttı sanki kötü anneyim gibi bebegin bakımına çok karisiolar tanıyan tanımayan şimdi onla ilgili de post accam
3. Ayda bitiyor genelde bol bol tane kimyon demleyip iç çok etkili rahatlatıyor ve karın masajı yap bebişeGaz problemi kaçıncı ayda bitiyor
Tane yokda toz olmazmi3. Ayda bitiyor genelde bol bol tane kimyon demleyip iç çok etkili rahatlatıyor ve karın masajı yap bebişe
Yok anlatmıyorum dün eczaneden ilaç almaya diye girdik üstünde örtü vardi nazar olmasin diye kapatiyorum ince tülbent hemen calisan ağlayınca bebek korkmuştur kaldirin ortusunu halbuki karni acikti vakti gelmişti altı pislenmisti bilmio boş yapio küçük yer gerçi bilmiyorum bir iki arkadaşa sıkıntısı var ne yapmaliyim dedim mama islak mendil vs sormustum ama ta eczacı hastanedeki hemsirenin kulagina gidermiki bizim burdaki bilmiyorum onlarda sormadan karisio eczacıya ters baktim esime sinirli sinirli tabi onlarIn anlicagi şekilde hadi gidelim karni aç aglio dedim ama biktim ya kanguru var bizim burdaki hastanede Bi hemsire bebeğin dik durmasi sagliklimi diyor merkezde kadin dogum doktorum sıkıntı olmaz dedi yüzü bize donuk poposu oturuyor tam o bile aglamio içinde artık sıkıldım disarda terör estiriyorum tanimadigimiz insanlar satasio hastanede bebege yanasio izin almak da yok neler duyuyoruz kaçıranlar var hadi tanıdık olsa neyse abartmiyorumdemi benŞimdi diyeceğim şeylere belki birçok kişi karşı çıkıcak ama ben çözümü böyle buldum kimseye bebeğinin sıkıntısını anlatma çok iyi de sürekli . Çok güzel emiyor gazı hiç yok vs çünkü birşey ağzından çıktığında kendilerinde konuşma hakkı buluyorlar inan bana ve bebeğin büyüyene kadar mümkünse mesafe koy bebeğimle ilgileniyorum işim çok oluyor hem ev işi hem bebek pek müsait olamıyorum de ben bu şekilde yaptım hep . Bebeğim çok iyi dedikçe benden iyi anne olmuyor herkese gelinim çok iyi bakıyor çok ilgili kızım lafları aman tek bir sorununu demeyeyim benden kötüsü olmuyordu. Ateşi bile çıksa söylemiyorum kimseye özellikle eşimin yanında daha fazla ilgileniyordum çocuğumla hiçbirşey olmasa bile elime nemli bez alıp çocuğu siliyordum veya onunla sürekli oyun halindeydim geldiğinde ona huysuzluk yaptı vs demiyordum asla çok akıllı maşallah sağlıklı diyordum . Ağızlarına laf verme bu kişi eşin bile olsa
Öncelikle varsa ya da alabilirsen elektrikli bir süt sağma makinesi al bebek emsin sonra sağ, sürekli emzir ve sağ. Günlük en az 3 litre su içmen gerekiyor, abur cubur ve seni şişirip diğerlerini yemeni engelleyecek, süt yapımına katkısı olmayan karbonhidratlardan uzak dur. Sabah mutlaka 2 yumurta, öğlen ve akşam sıcak yemeklerini ye, geçiştirme öğünler olmasın.Merhaba arkadaşlar stresten uzuntuden sütüm kesildi artik çok çok az gelio yetmiyor bebeğe ne yapmam lazım tamamen kesilirse geri gelmesi için de çözümler var mı ?
Yazdı doktor bestlak çok sagolun strese ne yapmalıyım PekiÖncelikle varsa ya da alabilirsen elektrikli bir süt sağma makinesi al bebek emsin sonra sağ, sürekli emzir ve sağ. Günlük en az 3 litre su içmen gerekiyor, abur cubur ve seni şişirip diğerlerini yemeni engelleyecek, süt yapımına katkısı olmayan karbonhidratlardan uzak dur. Sabah mutlaka 2 yumurta, öğlen ve akşam sıcak yemeklerini ye, geçiştirme öğünler olmasın.
Bir muz, 6-7 badem (badem çok önemli), 1 bardak süt (laktozsuz), 1 yemek kaşığı yulaf, biraz tahini hep beraber çekip iç akşam ara öğününde. Bu tarifle sütü olmayan arkadaşımın sütü çoğalmıştı, bana da çok iyi gelmişti 1 ayda 1.5 kilo alıyordu oğlum. Ayrıca bana bestlak damla ve solgar brewer’s yeast vitamin b12 de çok iyi gelmişti.
Çok sagolun1 yemek kaşığı kuru dut veya kuru üzüm veya kuru erik
1 adet kuru incirli
Yarım armut
2 adet hurma
1cubuk tarcin ya da bir cay kaşığı toz tarçın
2adet karanfil
2-3top kimyon ya da kişniş veya bulamazsaniz 2 çay kaşığı toz halleride olur.
1 adet keçiboynuzu kurusu veya 1tatli kaşığı keçiboynuzu tozu
1.5 litre su
Tüm malzemeler 15 dk kaynatılır. 2-3saat bekletilip süzülür. Oda sıcaklığında ya da buzdolabinda muhafaza edilir iki gün içilir
Kahvaltıdan önce 2 bardak iciliyor.
Yumuşak memeyi sagarmi elimde varÖncelikle varsa ya da alabilirsen elektrikli bir süt sağma makinesi al bebek emsin sonra sağ, sürekli emzir ve sağ. Günlük en az 3 litre su içmen gerekiyor, abur cubur ve seni şişirip diğerlerini yemeni engelleyecek, süt yapımına katkısı olmayan karbonhidratlardan uzak dur. Sabah mutlaka 2 yumurta, öğlen ve akşam sıcak yemeklerini ye, geçiştirme öğünler olmasın.
Bir muz, 6-7 badem (badem çok önemli), 1 bardak süt (laktozsuz), 1 yemek kaşığı yulaf, biraz tahini hep beraber çekip iç akşam ara öğününde. Bu tarifle sütü olmayan arkadaşımın sütü çoğalmıştı, bana da çok iyi gelmişti 1 ayda 1.5 kilo alıyordu oğlum. Ayrıca bana bestlak damla ve solgar brewer’s yeast vitamin b12 de çok iyi gelmişti.
Şöyle düşün; stres yaptığın hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Ona odaklanırsan sütün artacak , mutlu olacaksın, yoksa sütü de kafaya takıp daha çok bocalarsın. Arada çok güleceğin videoları YouTube tan açıp izle gülmek iyi gelirYazdı doktor bestlak çok sagolun strese ne yapmalıyım Peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?