- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.296
- 248
- 40
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Tabii ki sağar, süt gelmiyor diye bırakma sürekli sağ. İnsta’dan hastalanmayançocuk sayfasını da öneririm, süt artırma, bebek ve çocuklarda sağlıklı beslenme ile ilgili her şey var. Hatta o sayfada görmüştüm doğuranı bırak, evlat edinen bazı annelerin sağım yaparak sütünün geldiğini. Rabbimin mucizesiYumuşak memeyi sagarmi elimde var
Tamamdir teşekkür ederimTabii ki sağar, süt gelmiyor diye bırakma sürekli sağ. İnsta’dan hastalanmayançocuk sayfasını da öneririm, süt artırma, bebek ve çocuklarda sağlıklı beslenme ile ilgili her şey var. Hatta o sayfada görmüştüm doğuranı bırak, evlat edinen bazı annelerin sağım yaparak sütünün geldiğini. Rabbimin mucizesi
Bestlak günde kaç damla aç tok fatkedermiBenim bir dönem zaman zaman azaldi iki üç gün hiç gelmedi . Bestlak bende fayda etmedi, birisi lacmix diye tablet önerdi onu kullandım o da fayda etmişti
Günde 4defa 20 damla bir bardak suya , farketmiyor ac tok olmakBestlak günde kaç damla aç tok fatkedermi
Tamamdir teşekkürlerGünde 4defa 20 damla bir bardak suya , farketmiyor ac tok olmak
Sütüm stresten kesildi , yetmiyor, kesilecek modundan çık önce. Süt tamamen beyinle ilgili çünkü. Sağ , her fırsatta sağ. Bol su iç. Emzirme danışmanlarından yardım alMerhaba arkadaşlar stresten uzuntuden sütüm kesildi artik çok çok az gelio yetmiyor bebeğe ne yapmam lazım tamamen kesilirse geri gelmesi için de çözümler var mı ?
Emzirme danismani online var mı bildiginiz uygun fiyatliSütüm stresten kesildi , yetmiyor, kesilecek modundan çık önce. Süt tamamen beyinle ilgili çünkü. Sağ , her fırsatta sağ. Bol su iç. Emzirme danışmanlarından yardım al
Nasıl cikcam o moddanSütüm stresten kesildi , yetmiyor, kesilecek modundan çık önce. Süt tamamen beyinle ilgili çünkü. Sağ , her fırsatta sağ. Bol su iç. Emzirme danışmanlarından yardım al
Şu yan taraftaki kaynanama ragmen basarabilir miyimŞöyle düşün; stres yaptığın hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Ona odaklanırsan sütün artacak , mutlu olacaksın, yoksa sütü de kafaya takıp daha çok bocalarsın. Arada çok güleceğin videoları YouTube tan açıp izle gülmek iyi gelir
Ebesehriban var instada. Çok ilgiliEmzirme danismani online var mı bildiginiz uygun fiyatli
Benim bebeğim prematüre doğdu, 100 gün hastanede kaldı yani yanımda değildi. 40 gün falan hiç emziremedim. Evimden ve eşimden ayrı şehirde geçirdim. Eşimle denge kuramadık bebekten sonra çok zorlandık. Kayınvalidem, Kedim, köpeğim öldü. Üzerine kızım kalp ameliyatı geçirdi. 1 senedir emziriyorum. Stresse dibine kadar stres. Ya kayınvalidenin gıcıklığına takılı kalmayı seçeceksin ya da bebeğine süt vermeyi.Şu yan taraftaki kaynanama ragmen basarabilir miyim
Sorununuz ne bilmiyorum ama torunu umurunda olsa sana bu stresi yaşatmaz zaten. Muhatap olma, bebeğine odaklan. Neymiş derdi yazdıysan bi okuyayım bütün mesajları okumadımŞu yan taraftaki kaynanama ragmen basarabilir miyim
Önceki postumda paylasim yaptimSorununuz ne bilmiyorum ama torunu umurunda olsa sana bu stresi yaşatmaz zaten. Muhatap olma, bebeğine odaklan. Neymiş derdi yazdıysan bi okuyayım bütün mesajları okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?