• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm geri gelir mi?

Benim bir dönem zaman zaman azaldi iki üç gün hiç gelmedi . Bestlak bende fayda etmedi, birisi lacmix diye tablet önerdi onu kullandım o da fayda etmişti

Yumuşak memeyi sagarmi elimde var
Tabii ki sağar, süt gelmiyor diye bırakma sürekli sağ. İnsta’dan hastalanmayançocuk sayfasını da öneririm, süt artırma, bebek ve çocuklarda sağlıklı beslenme ile ilgili her şey var. Hatta o sayfada görmüştüm doğuranı bırak, evlat edinen bazı annelerin sağım yaparak sütünün geldiğini. Rabbimin mucizesi🤲

Tabii ki sağar, süt gelmiyor diye bırakma sürekli sağ. İnsta’dan hastalanmayançocuk sayfasını da öneririm, süt artırma, bebek ve çocuklarda sağlıklı beslenme ile ilgili her şey var. Hatta o sayfada görmüştüm doğuranı bırak, evlat edinen bazı annelerin sağım yaparak sütünün geldiğini. Rabbimin mucizesi🤲
Tamamdir teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar stresten uzuntuden sütüm kesildi artik çok çok az gelio yetmiyor bebeğe ne yapmam lazım tamamen kesilirse geri gelmesi için de çözümler var mı ?
Sütüm stresten kesildi , yetmiyor, kesilecek modundan çık önce. Süt tamamen beyinle ilgili çünkü. Sağ , her fırsatta sağ. Bol su iç. Emzirme danışmanlarından yardım al

Şöyle düşün; stres yaptığın hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Ona odaklanırsan sütün artacak , mutlu olacaksın, yoksa sütü de kafaya takıp daha çok bocalarsın. Arada çok güleceğin videoları YouTube tan açıp izle gülmek iyi gelir😄
Şu yan taraftaki kaynanama ragmen basarabilir miyim

Şu yan taraftaki kaynanama ragmen basarabilir miyim
Benim bebeğim prematüre doğdu, 100 gün hastanede kaldı yani yanımda değildi. 40 gün falan hiç emziremedim. Evimden ve eşimden ayrı şehirde geçirdim. Eşimle denge kuramadık bebekten sonra çok zorlandık. Kayınvalidem, Kedim, köpeğim öldü. Üzerine kızım kalp ameliyatı geçirdi. 1 senedir emziriyorum. Stresse dibine kadar stres. Ya kayınvalidenin gıcıklığına takılı kalmayı seçeceksin ya da bebeğine süt vermeyi.

Back