- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Bende de öyle olmuştu ama cahilliğimden hemen kesildi diyip üstünde durmamıştım oysa ki artıyormuş süt . Sık sık emzir bo su iç süt artırıcı takviye gıdalar al canım . Doğurmadığı evlatlık aldığı çocuğu emzirip sütü gelen anneler biliyorum tamamen annelik iç güdüsü inşallah düzene girerMerhaba arkadaşlar stresten uzuntuden sütüm kesildi artik çok çok az gelio yetmiyor bebeğe ne yapmam lazım tamamen kesilirse geri gelmesi için de çözümler var mı ?
Sut artırıcı neler var içecek olarakBende de öyle olmuştu ama cahilliğimden hemen kesildi diyip üstünde durmamıştım oysa ki artıyormuş süt . Sık sık emzir bo su iç süt artırıcı takviye gıdalar al canım . Doğurmadığı evlatlık aldığı çocuğu emzirip sütü gelen anneler biliyorum tamamen annelik iç güdüsü inşallah düzene girer
Brokoli yedim deminArtar gelir tekrar sebze yiyin pilav türü bi şeyler yeyin .
Bulgur pilavimiArtar gelir tekrar sebze yiyin pilav türü bi şeyler yeyin .
E bebekten malt içecek var süt arttırıcı çaylar var, boza bol su, kuru hurma incir kayısı, eczanelerde satılan damlalar varSut artırıcı neler var içecek olarak
Bulgur pilavimi
Bebeğin küçükse bulgur pilavı gaz yapar bilgin olsun canım . Humana çayı var malt içecekleri süt ürünleri , bol bol su ve sık emzirme ile düzelirBulgur pilavimi
Sık sık emzir sütün artar bol bol da sıvı tüketMerhaba arkadaşlar stresten uzuntuden sütüm kesildi artik çok çok az gelio yetmiyor bebeğe ne yapmam lazım tamamen kesilirse geri gelmesi için de çözümler var mı ?
Bazen olmayınca olmuyor benim bir buçuk ay sütüm geldi ardından sütüm kesildi malesef umarım sizinkinde tekrardan gelirMerhaba arkadaşlar stresten uzuntuden sütüm kesildi artik çok çok az gelio yetmiyor bebeğe ne yapmam lazım tamamen kesilirse geri gelmesi için de çözümler var mı ?
Sizinde mi üzüntü stresBazen olmayınca olmuyor benim bir buçuk ay sütüm geldi ardından sütüm kesildi malesef umarım sizinkinde tekrardan gelir
41 gunlukBebeğin küçükse bulgur pilavı gaz yapar bilgin olsun canım . Humana çayı var malt içecekleri süt ürünleri , bol bol su ve sık emzirme ile düzelir
Ya ben kaynanamdan sebep etkilendi birlik oturuyoruz çok üstüme geldi babaanne diye sınır da cizemedim şimdi gelmio en son büyük tartışma yaptik anca öle durdu artik ama şimdide travması kaldı ne yapayim sizce benBenim daha 10 günlük falandı çok fena hastalandım ve sütüm kesildi. Çok üzüldüm çok ağladım bebeğimin sarılığı da uzadı iyi beslenemediği için. Ama hiç pes etmedim önceden nasıl sütüm varsa gene gelecek diye düşündüm. Hurma yedim, emziren anne çayı içtim, bol bol su içtim günde 3-4 litre. Ve bol bol tahin helvası yedim. Çok şükür şimdi sütüm gayet yetiyor çocuğuma.
Her şeyden önemlisi sütünüzün tekrar geleceğine inanmanız. Bir kere geldiyse tekrar geliyor mutlaka yeter ki inanın.
Dereotu da çok iyi süt artırıyomuş bilginiz olsun sabahları yumurtanın içine falan katılabilir arada katıyorum ben
Kaşar peynir bol süt yapar. Bol yeşillik, kuru incirBrokoli yedim demin
Olanları geride bırakıp sütünüzü artırmaya odaklanacaksınız ne yapacaksınız başkaYa ben kaynanamdan sebep etkilendi birlik oturuyoruz çok üstüme geldi babaanne diye sınır da cizemedim şimdi gelmio en son büyük tartışma yaptik anca öle durdu artik ama şimdide travması kaldı ne yapayim sizce ben
Evet doğumumun altici günü babami kaybettimSizinde mi üzüntü stres
Basiniz sagolsunEvet doğumumun altici günü babami kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?