• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sütüm beslemiyormuş:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
şu yorumları okudukça hayret ediyorum. kalieli süt kalitesiz süt olmaz büyüklerin saçmaladığı birşey. ablamın iki çocuğu var biri 4200 doğdu ve hep toplu bir bebekti üç aylıkken 11 kiloydu düşünün yani ve sadece anne sütü alıyordu. ablam iki yaşına kadar emzirmişti. ikincisi kız olmuştu. kilolu doğdu ama emzirdiği dönemde çok kilo almadı ortalama giden bir bebekti. sonuçta ablamın sütü ikisindede aynı süt ama bu durum bence bebeğin kendi gelişimi ile ilgili bir durum. üstelik ablam ilk çocuğumda fazla iyi beslenemedim yediklerime dikkat edemedim demişti. emzirme eğitimi için gittiğim hastanelerde iyi beslenen anne ile kötü beslenen annenin sütünün kalitesi aynıdır sadece kötü beslenen annenin vücudu süt yapımı için annenin depolarını kullanır. sonuçta anne iyi beslenmediği için yıpranır.

Back