- Konu Sahibi burcukoc34
-
merhaba arkadaşlar 1 aylık bir bebişimiz var 4040 gr doğgu sonra % 10 u verdi 3650 ye düştü bugün bebişim 1 aylık doktora gittik 4 kilo çıktı sütün besleyici değil sütü kes mama ver dedi.sütüm bol miktarda geliyor ayrıca bebşim 5 cm uzamış sizce memeyi keseyim mi?
doğrudur canım maalesef doktorlara artık güven olmuyor doktorunu değiştirmen en iyisi ama yinede bebeğinin kilosuna göre bakıldıgından mama takviyesi yapman kaçınılmaz olucaktır ama sakın memeden kesme ne olursa olsun ( lütfen emziremeyen anneler kızmasın bana ) insan anne oldugunu emzirdiği sürece anlıyor emzirmek gibisi yok hep düşünüyorum emziremezsem diğer insanlardan ne farkım kalır oğlum için emzirdiğim sürece bana karşı ayrı bir zaafı var ilerleyen aylarda sende yaşıcaksın emziriken memeni ellemesi zaman geçtikçe elini yüzüne doğru uzatıp gel işareti yapıp yüzünü istemesi ve yüzünü okşaması bunlar harika duygularrrr :1hug:arkadaşlar çok teşeekkür ederim sıkıntıdan dün gece uyuyamadım ilk işim doktoru değiştirmek ve meme veremeye devam edeceğim zannedersem bu mama firması ile doktor arasında bir bağ var çünkü mamayı markasıyla veriyor .
ya ne saçma şeyy.. Hiç anne sütü beslemezmi.. Kızıyorum böyle dr lara.. Belki yetmiyordur ama beslemez diye bişey yok aslaaaaaa.. Sakın inanma canım.. öyle osla boyuda uzamazdı.. Bak boyu uzamış.. Bence başka dr a götür canım.. Bu dr mamacılarla anlaşmalı galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?