Sütüm azalıyor

Beybiumutlari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
1.120
515
43
Kızlar merhaba 34 haftalık doğum yaptım bebeğim 7 gün küvezde kaldı o sırada sütümü pompalayip gönderiyordum. Çok şükür ki iki gün önce bebeğimi küvezden alabildim. Ama bu seferde sütüm azaldı asla bebeğime yetmiyor bol su içiyorum keten tohumu yiyorum rezene çayı içiyorum bide bestlak damla kullanıyorum bunların dışında bildiğiniz bi yöntem var mı. Birde bebeğime ek olarak bebelac mama veriyorum uygun mu acaba çünkü hiç sütüm yetmiyor

Tahin pekmez, tahin helvasi bol yeşillik tuket canim sik sik emzirmeye calis emdikce bu döngü yerine gelir sut uretimi emdikce artiyo morali yüksek tut sutum azaldi tribine girme direk etkileniyor çünkü. Humana stil tee iciyorum ben bide

Allah hayırlı güzel uzun ömür versin bebisinize
kuru üzüm, kuru kayısı, elma, ayva kaynatip hoşaf şeklinde tükettim çok faydasını gördüm bir de bulabilirseniz kuru dut da etki ediyor baya. Beslenmeden bağımsız olarak sıcak duş, uyku ve yürüyüş bunlar da çok etkili özellikle uyku bizim için zor olsa da çok iyi geliyor süte

Tahin helvası,humana emziren anne çayı bol su ve yeşillik bende işe yarıyordu

Evet o tripten hemen kendimi çıkarmam lazım. Çok teşekkür ederim deniycem inşallah faydası olur

Allah razi olsun teşekkür ederim
Evet baya uykusuzum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim deneyeyim inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…