z_toprak Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2015 155 33 18 11 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi HuzuRRR #21 Pırasa gaz yapıyor diye biliyorum .. Yemek yapmaya fırsatım olsa keşke.. Eve temizliğe gelen ablaya yaptırıyorum yemek bazen
Pırasa gaz yapıyor diye biliyorum .. Yemek yapmaya fırsatım olsa keşke.. Eve temizliğe gelen ablaya yaptırıyorum yemek bazen
G Gmzyldrm40 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 196 26 28 26 10 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi HuzuRRR #22 z_toprak .!.: Meme bayagı boşalıyor aslında yumuşacık oluyor emince. Dün akşam sağdım o uyuyorken 60cc çıktı çıka çıka 2 aylık bebeğe bu kadar süt yetmez kesinlikle .. Mamayı azalttığım İçin kilo alımı durdu sanki Genişletmek için tıkla... Benim mememde yumuşacık oldu acaba sütüm mü kesildi çok az damla damla geliyor aşırı yumuşak
z_toprak .!.: Meme bayagı boşalıyor aslında yumuşacık oluyor emince. Dün akşam sağdım o uyuyorken 60cc çıktı çıka çıka 2 aylık bebeğe bu kadar süt yetmez kesinlikle .. Mamayı azalttığım İçin kilo alımı durdu sanki Genişletmek için tıkla... Benim mememde yumuşacık oldu acaba sütüm mü kesildi çok az damla damla geliyor aşırı yumuşak