Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı dert bende de var gündüz istediğinde ball sütle başka şeylerle kandırıyorum gece uyanmıyor çok şükür ama memeyle uyuyor. Kimi doktor gebeyken emzirmek sıkıntı yaratmaz diyor hatta tandom emzirme diye bişey var kimisi de düşük sebebi diyo azaltarak kesmenizi tavsiye ederim. Bişeyler sürüp korkutma taraftarı değilim kıyamıyorum zaten o yüzden 3 yaşında ve hala emziriyorum
Kaç yaşında ,ben nette tandem (adından tam emin değilim) diye bişey okunuştum hamileykrn de emziriyolarmış hatta 2 bebe aynı anda emiyomuş bi araştırın isterseniz.Benim yok olsa sütten kesmezdim sanırım sağlık sorunu varsa bilemem.Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alım darısı başıma benim iöin dua edin inşallah olur benim de
Kaç yaşında ,ben nette tandem (adından tam emin değilim) diye bişey okunuştum hamileykrn de emziriyolarmış hatta 2 bebe aynı anda emiyomuş bi araştırın isterseniz.Benim yok olsa sütten kesmezdim sanırım sağlık sorunu varsa bilemem.Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alım darısı başıma benim iöin dua edin inşallah olur benibie
Kaç yaşında ,ben nette tandem (adından tam emin değilim) diye bişey okunuştum hamileykrn de emziriyolarmış hatta 2 bebe aynı anda emiyomuş bi araştırın isterseniz.Benim yok olsa sütten kesmezdim sanırım sağlık sorunu varsa bilemem.Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alım darısı başıma benim iöin dua edin inşallah olur benim de