- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
Hm belkide emdigi icin kilo almiyordur
öyleolduğunu düşünüyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm belkide emdigi icin kilo almiyordur
Bir de ben 1 hafta tek memeden emzirdim. Diğeri kurudu. 2 memenin birden ağrısı daha zor olur diye düşündüm.
evet bana vermişlerdi malesefevet varmış öyle ilaçlar bebeğini kaybeden kadınlara veriyolarmış sanırım
Amin inş. Hafif doluluk var ama rahatsız etmiyo şükür.aaa bak bu iyi fikirmiş, gebe olduğun için süt aynen devam geliyo demek ki sağlıkla gelsin
evet bana vermişlerdi malesef
çok yakın arkadaşım 14 aylıkken kesti memeden bebek hızlı bir şekile kilo almaya başladı öyle iştahla yemeye başladı ki şaştık kaldık.öyleolduğunu düşünüyorum canım
bebeğini mi kaybettin Kıyamam basınsağolsun canım melek oldu
evet canım sağolasın. 7 aylık hamileyken kaybettim geçen sene. zor zamanlardı. şimdi yeniden uğraşıyoruz.
CNN zaten bu geçiş Süreci belli bir süre sonra çocuğun gece uykusu düzene giriyor ve gece emmeleri ve uyanmaları aZalıyor.süte şeker kaynadığın yada cicibebe dişte çürük olmaz bal katmanı tavsiye ederim..yapay tatlandırıcılar çürük yapar bir de biberonu bitirir bitirmez ağzından çekin yalancı emzik ve sürekli biberon alışkanlığı diş yapısını da bozarcanlar hemen hemen hepiniz gece emzirmeyi keserken biberona başlamışsınız ama gece beslenmesini kesmek gerekmiyor mu, hele biberonla, diş çürüğü yapıyo diye biliyorum
belli bir aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli deliksiz uyku hedeflenmeli diyeokumuştum
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Ben mecbur kaldığım için sütten kestikten sonra biberona başladım. Ama geceyarısı uyandığında asla vermedim. Uyumadan önce içirdim. Gece mızırdansa bile vermedim.canlar hemen hemen hepiniz gece emzirmeyi keserken biberona başlamışsınız ama gece beslenmesini kesmek gerekmiyor mu, hele biberonla, diş çürüğü yapıyo diye biliyorum
belli bir aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli deliksiz uyku hedeflenmeli diyeokumuştum
Ben mecbur kaldığım için sütten kestikten sonra biberona başladım. Ama geceyarısı uyandığında asla vermedim. Uyumadan önce içirdim. Gece mızırdansa bile vermedim.
Biberon kötü ama çaresiz kaldım. Sadece yarım çay bardağı içiyordu bardak veya pipetle.
Ne bilim eşimin kızkardeşi bu duruma sessiz kaldı. Pedodonti uzmanı sessizse ben de sessizim
Ben iki yaşını biraz geçince kestim çok zor bir süreçtiSelamlar sevgiler...
16 aylık olmak üzere olan bir oğlum var, 2 haftadır kessem mi nasıl yapsam ne etsem derken çokta istikrarlı davranamayarak pes etmiştim, ta ki dün ve bugüne kadar, dün bir kere emzirdim bugün hiç emzirmedim
2 gündür çok huysuz gece sık sık uyanıyo meme aranıyo çığlık çığlığa evi turluyo, beslenme amaçlı kullanmayı çoktan geçti durum,bıraktırmak zaruri oldu
bu defa kararlıyım lakin emzirmeyince süt doluyo ve ağrı yapıyo mastitten çok çektim gene olur diye korkuyorum bu süt üretimi nasıl duracak emmedikçe azalacak ama göğüste kalan o süt ne olacak orda
valla dayanmak zorundasın benimk ide öyleydi 2 öpükle kandırırdışu an emmek için cicikler öpücükler gülücükler gırla gidiyor anniii diyo bide nasıl dayanacaksam