- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
Canm merhaba bende 18 aylik oglum var azilari cikmaya basladi icin sabahtan aksama kadar azimda dursun istiodu disarda oynarken bilene .bende biraktrma kararo aldim 1.5 hafta once . Gogsumun ucuna karabiber surdum toprakli olunca almadi gunduzleri .geceleri de vermemk icin gayret ettm ama cildirdi resmen zab edemesim 4 gun gecede vermek zornda kaldim . Boyle olmaz dedim . Ve 5. Gecenkarabiber surdum tekrara azi yandgi icin almadi bidaha su icti boberonla ertesi gun kucuk kutu sutlerden aldim . 6. Gece tekrar kalkdi bakti meme toprakli onune biberonla kutu sutu koydum birakti agladi agladi tekrar memeye geldi bakti gene toprak tanesi gbi glrunce gogus ucumda karabiberi once sutu icti sonrada suyu icip uyudu. Ve o gunden sonra geceleri 2 den 1 e dusurdu kalkmalari bazen su icio bazen sut ico . Yavastam yavastan unutuo. Kararli olmam lazim al kucana gezdir elinden tut yuruttur buzdolabnz gotur ne istiosan die.cizgi film ac sakinlestr bir swkilde , benmde sutu!m cok gogsum cok agri yapio mecbur sagiorum. Ona henuz bende cozm bulamadim cekilmesi icin sutuj .bazi arkadaslarm dr kontrilunde sut hormonu dusurcek hap ic dedi ama napcam blmioru!m.annemde sutunu sag duvara serp kesilir dedi onu deniycem bde
yanımda biri olsa ya da dışarı çıkabilsek parka götürcem aslında