- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
Ben çok ama çok az emzirebildim,keşke kesilmeseydi de devam etseydim. 2 yaşına kadar devam etsen daha iyi olmaz mı canım? 2 yaşından sonra da sütü azaltan şeyler yersin,maydanoz filan kesiyor sanırım. Oğlunu bıraktırma konusu nasıl olur bilemiyorum.
Emzirme canım çekme sütü ki kesilsin..
Bende kızıma 18 aylıkta bıraktırmıştım ama göğsümde süt sıkıntısı değilde kızımı ikna etme güçlüğü çekmiştim..
En sonunda göğsümün ucuna vişne reçelini sürüp üzerine de pamuk yapıştırmıştım birazsonuç gayet başarılıydı..
Birde eskiler senin durumun için şişen içinde süt biriken memeye asma yaprağı koy derler.. Bi dene istersen
Birakma konusunda acele etmeyin 2 yasinda kesersiniz bebis doyadoya emsin bir daha oyle bir sansi olmayacak cunku
11 aylıkken mi,ya zayıf da olsa anne sütünden vazgeçirilmemeli bence heleki yaşına bile girmemişken.benim niyetim de oydu, çokta seviyodum emzirmeyi, kilosu az doktor ta 11 aylıkken kes demişti zayıf bu çocuk dedi, ben inatla emzirdim ama artık tadı kaçtı, çatlayana kadar emse gene kopmak istemiyo her ağlamada meme, sakinleşmek için oynamak için uykudan uyanınca, bir şeye kızınca, araç oldu bildiğin
ek gıda almıyor adam akıllı 9 kilo 16 aylık çocuk
canım yara eğer başka şeylerle oyalanamıyorsa,memeye yara bantı yapıştırabilrsin..ablam ancak bıraktırdı o şekilde.yara oldu acıyor diye..
süt kesilmesi için de ilaçlar var.doktora gidersen yazar sana..
evet canım ondan..mastit ameliyatı oldum ben..çok zor..kesin karar verdiysen doktora git bence ,aile hekimii bile yazar sanırım..evet varmış öyle ilaçlar bebeğini kaybeden kadınlara veriyolarmış sanırım
11 aylıkken mi,ya zayıf da olsa anne sütünden vazgeçirilmemeli bence heleki yaşına bile girmemişken.
Ek gıda almasını engelliyorsa yavaş yavaş azaltabilirsin o halde,bence birden kesme.Sütü azaltan bir şeyler deneyebilirsin,azaldıkça da kendiliğinden istemez.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-sutunu-azaltan-bitkiler-galactofuge.269932/
evet canım ondan..mastit ameliyatı oldum ben..çok zor..kesin karar verdiysen doktora git bence ,aile hekimii bile yazar sanırım..
ABLAM HER SEFERİNDE TURŞU SUYU SÜRMÜŞTÜ EN SONUNDA TİKSİNDİ :)
Ben Salça sürdüm sildi gene emdi
İlla kesme niyetindeyseniz , sarı sabır taşı sürüp emzirin.. Bir daha asla ağzına vurmak istemeyecek.
Süt ise iki en fazla uç gün şişer sonrasında kurur. Düğümlenme olmazsa tabi. Sıcak duş alıp masaj yaparsınız..
sen kilosunu daha çok takıyosun,o yüzden bence de doğru karar.önceden kararlı değildim biliyorsun, hatta mete değil ben bağımlıyım emzirmeye diyodum ama.yıldım
denicem bunu da :)