Sütten kesme sonrası ameliyat

Yozgatli6666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
244
88
98
Kızımı memeden kestim 8 gün oldu ne zaman göğüs estetiği olabilirim göğüslerim çok büyük ve sarktı ne zaman süt çekilirse o zaman ameliyat olabilirmişim bu durumu yaşayan varmı kızlar??

En az 6 ay geçsin öncesinde yaptırmayın. Bana soracak olursanız ben de iyi ki olmuşum Allah iyi doktorlar çıkarsın karşınıza

Biraz ameliyat korkusu var bende de o yüzden soruyorum,eğer ameliyat olursam annem veya yeğenim gelecek yanıma küçük çocuklarım var o yüzden
Benimde 3 çocuk vardi dikkat edin ilk 15 gün hele ben dikkat edemedim küçüğü kucakladim toparladım 10 günde diye dikişlerim açıldı dikiş açılinca toparlanmak daha zor oldu benim icin

Benimde 3 çocuk vardi dikkat edin ilk 15 gün hele ben dikkat edemedim küçüğü kucakladim toparladım 10 günde diye dikişlerim açıldı dikiş açılinca toparlanmak daha zor oldu benim icin
Teşekkür ederim benim de 3 tane çocuğum var biri büyük ama iki tanesi küçük evet benim de bu durum düşündürüyor. Acaba biraz daha büyümelerini mi beklesem bilmiyorum ama günden güne de sırt ,bel, boyun ağrısından dayanamıyorum

Benim de çok fena durumlar. Büyüdü ve sarktı. Caiz mi bilemiyorum o yüzden yaptırasım yok

Back
X