- 7 Ocak 2017
- 244
- 88
- 98
- Konu Sahibi Yozgatli6666
Kızımı memeden kestim 8 gün oldu ne zaman göğüs estetiği olabilirim göğüslerim çok büyük ve sarktı ne zaman süt çekilirse o zaman ameliyat olabilirmişim bu durumu yaşayan varmı kızlar??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldum ameliyati kestikten 7 ay sonra ameliyat olalı 11 ay olduBen de aynı süreçteyim,memeden kesince 6 ay geçmesi gerekiyormuş
Hazır sizi bulmuşken sorayım memnun musunuz ameliyattan, iyi ki olmuşum diyor musunuz?Oldum ameliyati kestikten 7 ay sonra ameliyat olalı 11 ay oldu
Ayy tabiki cnm çok memnunum istediğimi giymek dik durabilmek bel sırt ağrısı olmadan yaşamak çok güzelHazır sizi bulmuşken sorayım memnun musunuz ameliyattan, iyi ki olmuşum diyor musunuz?
Biraz ameliyat korkusu var bende de o yüzden soruyorum,eğer ameliyat olursam annem veya yeğenim gelecek yanıma küçük çocuklarım var o yüzdenAyy tabiki cnm çok memnunum istediğimi giymek dik durabilmek bel sırt ağrısı olmadan yaşamak çok güzel
Nerde ameliyat oldunuz acaba?Ayy tabiki cnm çok memnunum istediğimi giymek dik durabilmek bel sırt ağrısı olmadan yaşamak çok güzel
Benimde 3 çocuk vardi dikkat edin ilk 15 gün hele ben dikkat edemedim küçüğü kucakladim toparladım 10 günde diye dikişlerim açıldı dikiş açılinca toparlanmak daha zor oldu benim icinBiraz ameliyat korkusu var bende de o yüzden soruyorum,eğer ameliyat olursam annem veya yeğenim gelecek yanıma küçük çocuklarım var o yüzden
Kayseri'de özel hastanede oldumNerde ameliyat oldunuz acaba?
Teşekkür ederim benim de 3 tane çocuğum var biri büyük ama iki tanesi küçük evet benim de bu durum düşündürüyor. Acaba biraz daha büyümelerini mi beklesem bilmiyorum ama günden güne de sırt ,bel, boyun ağrısından dayanamıyorumBenimde 3 çocuk vardi dikkat edin ilk 15 gün hele ben dikkat edemedim küçüğü kucakladim toparladım 10 günde diye dikişlerim açıldı dikiş açılinca toparlanmak daha zor oldu benim icin
Yani ilk zamanlar gibi olmuyor sarkma olabiliyorEmzirmeyi kesen her kadının memesi sarkıyor mu biliyor musunuz?![]()
Malesef sarkıyor helede büyükse benim aşırı sarkmisti emzirirken pek takmadım evde sütyen dahada sarktiEmzirmeyi kesen her kadının memesi sarkıyor mu biliyor musunuz?![]()
Merhaba işin dini boyutunu bilmiyorum ama sonuçta ben sağlığım için istiyorum sırt bel boyun ağrısından duramıyorumBenim de çok fena durumlar. Büyüdü ve sarktı. Caiz mi bilemiyorum o yüzden yaptırasım yok