Hoşbuldum Nevoş.Hoşgeldin Adr'cım nehaber
Sizde ne yemek var bugün
Hoşbuldum canım.hoşgeldin
Ellerinize sağlık canımHoşbuldum Nevoş.İyilik ne olsun.
Bizde erişteli mercimek,bamya yemeği,dünden köfte bir de Alman pastası var.Pastayı ben yaptım.Koca bir dilim yedim kendimi kötü hissediyorum.Evdekilere nasıl olmuş dedim.Hiç Alman pastası gibi değil dediler.Bulmuşlar da bunuyorlar.Sinir ettiler beni. Pastaneden alsan bayılırlar kokuşmuşuna.Zıkkımın kökünü yiyin dedim ben de.
İyiyim sultanımİyiyim canım sen nasılsın
Sizde ne yemek var bugün
Hoşbuldum Nevoş.İyilik ne olsun.
Bizde erişteli mercimek,bamya yemeği,dünden köfte bir de Alman pastası var.Pastayı ben yaptım.Koca bir dilim yedim kendimi kötü hissediyorum.Evdekilere nasıl olmuş dedim.Hiç Alman pastası gibi değil dediler.Bulmuşlar da bunuyorlar.Sinir ettiler beni. Pastaneden alsan bayılırlar kokuşmuşuna.Zıkkımın kökünü yiyin dedim ben de.
Afiyet olsun canım bizim menüde benzerİyiyim sultanımTavuk haşlama pilav salata var bende yeriz birazdan
Ablam dilimleri büyük kesmiş benim suçum ne.Ellerinize sağlık canım
Oooo kocaman bir dilim hemdeSenin diyet hayal oldu
Onlarda nasıl beğenmezlerSenin gibi üstadı bulmuşlar Hazırlar daha ağır ve yağlı Birde kokuşmuş İyi demişssin
Hani kızımı vercem diyordum ya, mümkünatı yok artıkTabi canım gelinsen haddini bileceksinTövbe
Sağol canım benimallah muhabbet güzelliği versin tatlım ben klasik uğraşıyorum tatlımı ekledim oh rahatladım...
bakalım sırada ne olucak...
Nasılsın Adracım emin ol çok da güzel olmuştur yemezlerse bana gönderAblam dilimleri büyük kesmiş benim suçum ne.Diyet hayal oldu gerçekten.
Aman hazıra bayılırlar.Hazırlar gibi tek porsiyonluk yapıp verseydim sesleri çıkmazdı.Şekilci bunlar.
Hep ablanın suçuAblam dilimleri büyük kesmiş benim suçum ne.Diyet hayal oldu gerçekten.
Aman hazıra bayılırlar.Hazırlar gibi tek porsiyonluk yapıp verseydim sesleri çıkmazdı.Şekilci bunlar.
Sana soran kim ben kardeşimden isterimHani kızımı vercem diyordum ya, mümkünatı yok artık
Sağol canım benimBunu da yaptın kurtuldun
Bakalım oylama başlayınca belli olcak o artık
Saol ablam siZedeeAfiyet olsun canım bizim menüde benzer
Evet aynen canım.Keki çok yumuşak değilmiş hazırlar gibi.Onların içinde su var dedim.evet ya uğraşırsın uğraşırsın beğenilmesi mutlu edicektir tek beklentin güzel olmuş demeleridir.ya sesleri çıkmaz ya bunu yine mi yaptın derler
alıcan o zaman o yemeği başlarına geçirecen ama allah ya sabır dedirtiyor.
Sana soran kim ben kardeşimden isterim
Hani kızımı vercem diyordum ya, mümkünatı yok artık
Sağol canım benimBunu da yaptın kurtuldun
Bakalım oylama başlayınca belli olcak o artık
Saol ablam siZedee
Ne ediyonuz, kaçak kankilerEvet aynen canım.Keki çok yumusak değilmiş hazırlar gibi.Onların içinde su var dedim.Evdeki iki günlük keki yemezler marketteki üç aylık keke bayılırlar.
Bizim evde patates, bamya, tavuk pişmiyor onların olduğu kategoride ben tüyerimhayırlısı pinkim yarışmanın heycanı güzel oluyor
bundan sonra patates yemekleri olsa keşkeeeeeeeeeeeee
Adra seni çok kızdırmışlarEvet aynen canım.Keki çok yumusak değilmiş hazırlar gibi.Onların içinde su var dedim.Evdeki iki günlük keki yemezler marketteki üç aylık keke bayılırlar.
Evet aynen canım.Keki çok yumusak değilmiş hazırlar gibi.Onların içinde su var dedim.Evdeki iki günlük keki yemezler marketteki üç aylık keke bayılırlar.
Bizim evde patates, bamya, tavuk pişmiyor onların olduğu kategoride ben tüyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?