Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin Adr'cım nehaber
Sizde ne yemek var bugün
Hoşbuldum Nevoş.İyilik ne olsun.

Bizde erişteli mercimek,bamya yemeği,dünden köfte bir de Alman pastası var.Pastayı ben yaptım.Koca bir dilim yedim kendimi kötü hissediyorum.Evdekilere nasıl olmuş dedim.Hiç Alman pastası gibi değil dediler.Bulmuşlar da bunuyorlar.Sinir ettiler beni.Pastaneden alsan bayılırlar kokuşmuşuna.Zıkkımın kökünü yiyin dedim ben de.

Ellerinize sağlık canım
Oooo kocaman bir dilim hemdeSenin diyet hayal oldu
Onlarda nasıl beğenmezlerSenin gibi üstadı bulmuşlarHazırlar daha ağır ve yağlıBirde kokuşmuşİyi demişssin

evet ya uğraşırsın uğraşırsın beğenilmesi mutlu edicektir tek beklentin güzel olmuş demeleridir.ya sesleri çıkmaz ya bunu yine mi yaptın derler

alıcan o zaman o yemeği başlarına geçirecen ama allah ya sabır dedirtiyor.

Ellerinize sağlık canım
Oooo kocaman bir dilim hemdeSenin diyet hayal oldu
Onlarda nasıl beğenmezlerSenin gibi üstadı bulmuşlarHazırlar daha ağır ve yağlıBirde kokuşmuşİyi demişssin
Ablam dilimleri büyük kesmiş benim suçum ne. Diyet hayal oldu gerçekten.

Aman hazıra bayılırlar.Hazırlar gibi tek porsiyonluk yapıp verseydim sesleri çıkmazdı.Şekilci bunlar.

Ablam dilimleri büyük kesmiş benim suçum ne. Diyet hayal oldu gerçekten.

Aman hazıra bayılırlar.Hazırlar gibi tek porsiyonluk yapıp verseydim sesleri çıkmazdı.Şekilci bunlar.
Hep ablanın suçu
Ellerine sağlık bir daha yapmıyacağım diye tehdit edebilirsin

Evet aynen canım.Keki çok yumuşak değilmiş hazırlar gibi.Onların içinde su var dedim.Evdeki iki günlük keki yemezler marketteki üç aylık keke bayılırlar.

Son düzenleme:
Evet aynen canım.Keki çok yumusak değilmiş hazırlar gibi.Onların içinde su var dedim.Evdeki iki günlük keki yemezler marketteki üç aylık keke bayılırlar.

suçbizden yapmıyacagız gidin alın marketten sizde bende yiyeyim diyeceğiz görecekler kıymetimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…