Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin ablacım
Nasılsın

Hoş gördüm nevoşum sağol,iyiyim sen nasılsın koşturmaca bizde tadilat için 2 gündür dışarlardaydık yine yarın usatnın birisi gelecek boya için ölçü alacak.Akşama doğruda eşim erken gelecek dışarı çıkacaz y,ne

İyiyim ablam
Allah kolaylık versinTadilat işi çok zor
Ayağın nasıl oldu.

İyiyim ablam
Allah kolaylık versinTadilat işi çok zor
Ayağın nasıl oldu.

Sağol nevoşum,bir şekilde başlamak lzaım artık,dün mobilyacılara gittik tv ünitesi baktık siparişide verdik sonunda.,Ayağım ağrıyor dün dolaştık eve geldim sızlıyordu resmen ağrıdan

Kolay gelsin ablaçığım

Sağol evsercim işler çok bizde

Tabi ablam bir yerden başlamazsan olmaz
Hayırlı olsun ablam,güle güle kullanın
Dikkat et ablam ilerlemesin

Tabi ablam bir yerden başlamazsan olmaz
Hayırlı olsun ablam,güle güle kullanın
Dikkat et ablam ilerlemesin

Boyaları seçtik sedefli olacak,duvarlara baskılı aparatlar var onlardan olacak bakalım.
Ne kadar dikkat edebilirsin ki nevoşum bir anda zaten

Boyaları seçtik sedefli olacak,duvarlara baskılı aparatlar var onlardan olacak bakalım.
Ne kadar dikkat edebilirsin ki nevoşum bir anda zaten
Ablam benim oturduğum evin duvarlarıda sefer çok kullanışlı Onu seçerek çok iyi yapmışsınız
Kadın olmanın zorlukları

Bana tadilat deme abla tüylerim diken diken oluyor

Son düzenleme:
Ablam benim oturduğum evin duvarlarıda sefer çok kullanışlı Onu seçerek çok iyi yapmışsınız
Kadın olmanın zorlukları

Evet çok değişik bir boya sedefte,aparatını seçmedik daha,bu boyayı herkes yapamıyormuş zaten ustayı bulduk sonunda

Evet çok değişik bir boya sedefte,aparatını seçmedik daha,bu boyayı herkes yapamıyormuş zaten ustayı bulduk sonunda
Umarım istediğiniz gibi olur ablam
Bizimki 9 yıl önce yapılmış inan hala yeni gibiTukenmez kalem,boya ne varsa silince geçiyor. Siliyorum tertemiz oluyor.

Umarım istediğiniz gibi olur ablam
Bizimki 9 yıl önce yapılmış inan hala yeni gibiTukenmez kalem,boya ne varsa silince geçiyor. Siliyorum tertemiz oluyor.

Olur herhalde diye dşünüyorum..
Demekki silinebiliyor duvarlar

Teşekkür ederim yavruuu..

Doğum günün kutlu olsun kakaocum,n,ce mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…