Sen benim yamacında olsan neler yapardık senleSaçımı süpürge ettim Nevos hanima yine yaranamadim efserim
Birkere bulaştın bundan öyle kurtulamazsınBen hep varim efserim,hep destekliyorum topiklerde yorumcu olarak20-30 kategori yokum ben
Sen benim yamacında olsan neler yapardık senle
Birkere bulaştın bundan öyle kurtulamazsınhipnozum altındasın
Nuriye yaptın bir dilimde size vereyim demedinHepsine bedel nuriye yaptim ya hain gadin
Sen diyettesin diye vermedim nevosum senin düşündüğümdenNuriye yaptın bir dilimde size vereyim demedin
3 diyince mutfaga koşup kiraz yapragi saracanAhh canim ne ka güzel olurdu
Gözümü kapatirim bende
Benim hipnozum çok etkili sabaha kalmaz biterhemdeeee
Efser kaçırmışsınBenim hipnozum çok etkili sabaha kalmaz biter
Kirazdan ve karayemiştenn turşu ve soğanlı kavururlarr.. lezzetli olurr..Annemler de fasülye yaprağından sararlarmış eskiden.Kirazdan turşu yaparlar.
Ne yapayım canımm çilek şu istanbulda bir çıkıyor sonra bir bakıyorsun bitmişş.. kaşla ,,göz arası yanii,, kaybolmadan her halini değerlendirmek istiyorumm.. bitincede üzülüyorumm haaa..Ellerine sağlıkÇilek canavarı
Yok canım vişneden olmuyorNevos kıraz yapragını cok merak ettım ellerıne saglık
Vısne yapragından da olurmukıbahceye dıktık bu sene bıkac yapraktan deneme yapardım
İyi yapıyorsun canımNe yapayım canımm çilek şu istanbulda bir çıkıyor sonra bir bakıyorsun bitmişş.. kaşla ,,göz arası yanii,, kaybolmadan her halini değerlendirmek istiyorumm.. bitincede üzülüyorumm haaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?