Kolay değil canımHava guzel evet allah razı olsun canim gecicek inşallah ama bizi zor gunler bekliyor bandaj yuzunden surekli ilgi ve kucak istiyor gunduzleri duran cocuk simdi bi canavar gibi surekli agliyor alisana kadar cok zorlancaz iyi olsunda ben iyi olana kadar kucagimda tasirim ne olcak da agladikca üzülüyorum sadecebenimde aglayasim geliyor
Aynen ana yüreği iste o yuzden huzursuz kuzum amiiinUzulme desemde bız anneler kıyamıyoruz evet
Ama canı yandıgından aglamaz sanırım takılan seyı yadırgadıgından uyapıyodur..Allah yardımcın olsun cabucak gecsın bu gunlerın ıns..
evet nevos icim gidiyor ama ilerde daha buyuk sorun olmasin diye sirf simdi cektini hatirlamaz hic degilseKolay değil canımAma herşey onun için
Tabi canım çok küçük hatırlamayacak bileAynen ana yüreği iste o yuzden huzursuz kuzum amiiin
evet nevos icim gidiyor ama ilerde daha buyuk sorun olmasin diye sirf simdi cektini hatirlamaz hic degilse
Bitti bende bittimTamam sonra bekliyoruz
Orası öyle, sen naptın balımDeğişiklik olduŞimdi dinlenirsin
İyiyim canım sağolOrası öyle, sen naptın balım
Klasik Hafta sonu kayıplardayız :))İyiyim canım sağolKimse yok bugün öyle geziniyordum
Hava nasıl orda kar yağıyor mu?Klasik Hafta sonu kayıplardayız :))
Gündüz Güneş var akşam soğuk, kışın yağmadı bahar da mı yağacakHava nasıl orda kar yağıyor mu?
Denize yakın ise soğuk olurGündüz Güneş var akşam soğuk, kışın yağmadı bahar da mı yağacak
Benim Olduğum yer denize Sıfır olduğundan kar olmuyor pek bu sene 1 kere yağdı.
Orda var mı yoksa
Desene bize yine Kayısı gelmeyecekDenize yakın ise soğuk olurBurda yağmadı ama Malatya'da ve bazı şehirlerde yağmış Kayısılar yine donmuştur
Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice yıllaraHerkese mutlu pazarlar.. Bugün doğum günüm ..pastamin resmini atarim yavrularrrr.....kendinize iyi bakin.
Doğum Günün Kutlu Olsun CanımHerkese mutlu pazarlar.. Bugün doğum günüm ..pastamin resmini atarim yavrularrrr.....kendinize iyi bakin.
Bu sene yine kayısıyı zor bulabilirizDesene bize yine Kayısı gelmeyecek
Düğün salonu çok soğuktu hala ısınamadım, yorganın altındayım şuan
Şu an pahalıymış zaten :) annem aramış Malatyalı ya kız verdim Kayısıyı parayla alıyorum diye benimkine laf sokuyoBu sene yine kayısıyı zor bulabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?