İyilik canımNber canim
Görüşürüz tatlım kızceni benim yerime koklaBen kactim canlar bende azcik uyuyayim hazir kizcem uyumusken
İyi geceler canımBen kactim canlar bende azcik uyuyayim hazir kizcem uyumusken
Merhabagünaydın,yöresel tariflere katılmayı çok istemiştim ama hem benim hem de babamın sağlık sorunlarından ötürü katılamamıştım. bu kategoriye katılmak istiyorum.tarifim ve resimlerim hazır.nasıl katılabilirim?
kokladimmm canimGörüşürüz tatlım kızceni benim yerime kokla
Merhaba
Çok geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum..
Yemekteyiz, Soframız, Benim MutfağımBu bölüme Yeni konu açacaksınız..Resimleri ve tarifi ilk mesaja ekleyeceksiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/meyveli-kup-torku-sut-sponsorlugunda.811741/Örnek olarak bu konuya bakabilirsiniz..
Ellerinize sağlıkteşekkürler,açtım konuyu.umarım doğru yapabilmişimdir
Ellerinize sağlıkTarifinizi düzenledim ve sponsor ekledim
Eksik ve düzeltilmesi gereken birşey varsa düzeltebilirim...
Rica ederimteşekkürler,emeğinize sağlık
Bizi ihtimal ediyorsunSelam hanımlar gün giremedim sizde pek yokmuşsunuz :) bu akşam da düğün var yine kayıplardayım
1 2 güncük sadeceBizi ihtimal ediyorsun
Tamam sonra bekliyoruz1 2 güncük sadece
Tr de hava guzel olmalı kı herkes dısarda galıba:)Nerde bu millet
Hava guzel evet allah razı olsun canim gecicek inşallah ama bizi zor gunler bekliyor bandaj yuzunden surekli ilgi ve kucak istiyor gunduzleri duran cocuk simdi bi canavar gibi surekli agliyor alisana kadar cok zorlancaz iyi olsunda ben iyi olana kadar kucagimda tasirim ne olcak da agladikca üzülüyorum sadeceTr de hava guzel olmalı kı herkes dısarda galıba:)
Burda dunku havadan eser yok yagmurlu soguk hava gerı geldı
Bu arada cok gecmıs olsun cnm sana ve hannecıge, hannenın durumu ıcın bılen arkadaslar soylemısler zaten umarım sıkıntısız atlatırsınız bu donemı
Uzulme desemde bız anneler kıyamıyoruz evetHava guzel evet allah razı olsun canim gecicek inşallah ama bizi zor gunler bekliyor bandaj yuzunden surekli ilgi ve kucak istiyor gunduzleri duran cocuk simdi bi canavar gibi surekli agliyor alisana kadar cok zorlancaz iyi olsunda ben iyi olana kadar kucagimda tasirim ne olcak da agladikca üzülüyorum sadecebenimde aglayasim geliyor
Canım burada hava kapalıTr de hava guzel olmalı kı herkes dısarda galıba:)
Burda dunku havadan eser yok yagmurlu soguk hava gerı geldı
Bu arada cok gecmıs olsun cnm sana ve hannecıge, hannenın durumu ıcın bılen arkadaslar soylemısler zaten umarım sıkıntısız atlatırsınız bu donemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?