- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
at bakalım yapıcan ve burayamı atıcann.. hi hi hi bekliyom beybii..akşam sana hava atıyım biraz
hımm resmi yok mu görseli nasıldur bakayım aklıma gelsinn.. yaz beybii..
1 paket kakao..
1 litre süt..
1 çay bardağı un..
2 yemek kaşığı mısır nişastası..
vanilyaa..
1 su bardağı toz şekerr..
bunları pişirrr. muhallebi gibii.. ılıt içine ceviz ve büskivi kırıntısı koy..bir çay bardağı ceviz ve bir paketpetibörün yarısından fazlasıı.. at dolaba dondurmayla servis yapp..
böyle cupta veya dondurmalı bişeyler olabilir
pasta olarak mı ne yapsam diyosun
görseli benim midemde canımm...evde yaptığım pratik bir tarif dene bak tadı güzel oluyor.. muhallebisi koyu olursa azıcık pişirirken süt koy..malum un dan una farkediyorr..kakaolu olduğu için vanilyalı dondurma güzel gidiyor yanındaa..hımm resmi yok mu görseli nasıl
teşekkürler canımm
evet yapıp koyucam buraya
hııı ne bileyimiyiyim canımm sen nasılsın
allah razı olsun canımRabbim acil şifalar versin canım
İnşaAllah canım, Rabbim yardımcınız olsun.selam kızlar biz bugün ordan orayaa gittik en sonunda palvic askı taktırdık biraz huysuzlanıyor ama mecbur başka yapcak bişi yok aylık ultrason çekilcek bi an önce iyleşir inşallah
Bekliyoruz kurabiyeniKurabiye yapıyorum pişince eklerim:) Alışkanlık yaptı resim ekleme
Acil şifalar diliyorum canımselam kızlar biz bugün ordan orayaa gittik en sonunda palvic askı taktırdık biraz huysuzlanıyor ama mecbur başka yapcak bişi yok aylık ultrason çekilcek bi an önce iyleşir inşallah
HaklısınBekliyoruz kurabiyeniTarif ve resimlerle konu açsan tarifler arada kaynamasa
Tamam öyle olsunHaklısınTarifleri biriktiriyorum Nevoşum toptan eklicem
İyiyim canım çok şükürİyiyim canım, sen
Bizim kızlar gece kuşu gece gelirler
Topik ahalisi nerde ya
DoğruBizim kızlar gece kuşu gece gelirlerBir kısmıda gündüz geliyor
Ayrıca yemek saati
Afiyet olsun canımDoğruBen de birazdan yemek hazırlığına başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?