Arada oluyor Pinkoya yine bdv de sinirlenmiştir belkiAbovvv ne oldu kuzu kızdırmış seni birii.. vuslat baksana şuna kırmızı olmuş bu pinko.. haaa az daha seni tebrik ediyordum yavru.. harbinin paylaşımındann o var ya oo..
iyiyim canımm sen nasılsın
napıyım canım iş güç bugün hemen bitsinnapıyorsun böğürtlen pembee..
yap yap ütü güzeldirIyiyim bende cok sukur.evdeyim biraz utu yapcam simdi
tez canlı şekerim haksızlığa gelemiyorrr..saçma saçma konular açılınca sinir oluyor napsınn..Arada oluyor Pinkoya yine bdv de sinirlenmiştir belki
al bendende ok adar bitsinde evime gideyim modundayımm..napıyım canım iş güç bugün hemen bitsinsennn
Bitsin bitsin bu ay hemen bitsin yaz gelsin:) İyidir canım, sen nasılsınHikaye yazdı bildiğin, kocası istemiyor aldıracaktı bilmem neBende dedim acaba öyle de ben mi unutuyorum
Hiçç bugün çabuk bitsin istiyorumNapıyorsun vuslatım
vay bee kadın her yerde kadınn,, biz konuşuruzda onlar konuşmazmı..kızz burada saat öğlen 1.. 30 orada şu an kaçç.. bak bunuda merak ettimm..
bende öyleeeal bendende ok adar bitsinde evime gideyim modundayımm..
keşke burda da 16:30 olsa12:30 burda da canim.1 saat fark var
Dur kız tribe geçme hemen
ayyyyy ..ivettt..keşke burda da 16:30 olsa
hııı ne bileyimDur kız tribe geçme hemenNet kopuyor yavaş geliyorum Nehaber
hadi bana akşam yapmak için kolay uzun sürmeyecek çikolatalı hafif bir tatlı tarifi verin
böyle cupta veya dondurmalı bişeyler olabilirHmm bi dusuneyimyaa bu arada benimde esimin dogumgunu 3 gun sonra bende ne yapsamki onu dusunuyorum
dur bakayım aklıma gelsinn.. yaz beybii..bende öyleeetarif versenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?