Rabbim acil şifalar versin canımkizlar sagolun yarin uzmanda bi gorsun de iyce rahatliycam askiyla duzelirmis basindan gecenler İnşallahole diyor bizimkide gecer inşallah opuyorum sizi
Yap canım bizim çocuklar çok sevdi:)Tutum bunu evde mısır unu var
Bıktım kesilmesindenBen de her an net gidecek korkusuyla bir hızlı yazıyorum ki yorumum yarıda kalmasın diye
Sağol canım
Ellerine sağlık canım sağol paylaşım icinMısır cipsi
1 su bardağı mısır unu
Yarım su bardağı un
2 diş sarımsak
Yarım kuru soğan
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Az su
Tuz, nane, kekik, pul biber
Kuru malzemeleri kaba alıp üzerine sarımsak ve soğanı rendeliyoruz. Sıvı yağ ve hamur kıvamına gelecek kadarda su ekleyip yoğuruyoruz. İki yağlı kağıt arasında merdane ile ince olacak şekilde açıyoruz. Bıçakla istediğimiz şekilde kesiyoruz. 200 derece ısıtılmış fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun:))
Dünden kalan tatlıyı yiyordurHarbi daha aramadıEvi mi yiyo napıyo
Sen nerdeydin cevap vermedin diye kusmuş olabilirim
Yok çok şükür sorun falan, sıkıntıdan milleti kibliyorum, reklam yapanları yaniafiyet olsun
Al bendende o kadar düzelsin artıkBıktım kesilmesinden
Sağol canım, rica ederimEllerine sağlık canım sağol paylaşım icin
Niye böyle oluyor acabaAl bendende o kadar düzelsin artık
Sağol canım, rica ederim
Diyetle birlikte evde kalktı böyle şeyler benden habersiz yiyolarYap canım bizim çocuklar çok sevdi:)
En azından dışarıda satılan paket cipslerden çok çok sağlıklı
Bende tip soslu severim,öncedenEfsercim unutmadan yanında dip sosla daha mükemmel oluyor yemesi:)
Elektrik kesintilerinden sonra oldu sanki net hatlarına zarar mı verdi neNiye böyle oluyor acaba
Bence bu elektirik kesintisi hatlarda sorun yarattı bizimde 3 gün yoktu ve yavaştıNiye böyle oluyor acaba
Bizim bu kış hep böyleydi şikayet edeceğim artıkElektrik kesintilerinden sonra oldu sanki net hatlarına zarar mı verdi ne
En güzeli canımDiyetle birlikte evde kalktı böyle şeyler benden habersiz yiyolarama eve sokmuyorum çok istediklerinde ay çekirdeği alıyorum en azından sağlıklı diye ama bunu yaparım
Bende tip soslu severim,öncedentamam canım yaparım
Yok canım bizim bayağıdır sıkıntılıBence bu elektirik kesintisi hatlarda sorun yarattı bizimde 3 gün yoktu ve yavaştı
Bizde sık almıyoruz.Sağlıksız ama çoçuklar seviyorEn güzeli canımBen de mümkün olduğunca sokmuyorum eve hazırları, okulda da almamaları için sürekli söylüyorum:) Annem nasılsa görmüyor diye almazlar umarım okulda
Sizin orada kesintiler daha önce başlamıştı değil mi canım ordan sonra tüm Tr ye yayıldıBizim bu kış hep böyleydi şikayet edeceğim artık
Zaten sağlıksız ne varsa onu seviyoruzBizde sık almıyoruz.Sağlıksız ama çoçuklar seviyor
Ahh büyünce söz geçmiyor vuslatımEn güzeli canımBen de mümkün olduğunca sokmuyorum eve hazırları, okulda da almamaları için sürekli söylüyorum:) Annem nasılsa görmüyor diye almazlar umarım okulda
Canım aradınız mı biz gecen gün aradık ondan sonra baktılarYok canım bizim bayağıdır sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?