Canım ben sadece közleyip koyuyorum onuda salata ve ali nazik içinkizartip dondurucuya atiliyor sanirim nasil olur bilmem.patlican atmadim hic. Oylemi yapsamki
Ay yok patlıcanı sakın ola kızartıp dolaba atmayın kabuk kısmı zararlı oluyormuş öyle donduruncaa okunultum internette
Tabi becerikli olunca sürekli birşeyler yapıyorsun çokta ihtiyacın olmayınca diyet yapılamiyorAynen ablacım göbek gitmiyor dünya kadar diyet listesi yazıyorum yapcm diyorum yapamıyorum
Canım ben sadece közleyip koyuyorum onuda salata ve ali nazik içinKızartma yapılanı sevmiyorum hafif kokusu oluyor..
Geçen yıl menemen yapınca aklıma o şekilde patlıcan yapayım dedim nasip olmadı evde değildim o dönemAnnem yaptı çok güzel oldu dedi
Kavanoza sıcak sıcak koydu.Menemen gibi daha sonra normal et,soğan ve patlıcanı ekleyerek pişirmiş iyi olmuş
Tabi becerikli olunca sürekli birşeyler yapıyorsun çokta ihtiyacın olmayınca diyet yapılamiyor
yok yok deneme sakın canım ben mesela patlıcanı yazın karnıyarıklık soyup yada halka halka doğrayıp atıyorum çiğlen ama bol tuzlu suda bekletip acısını çıkartarak tabi ...oylemiihic atmadim duymustum birsinden de denemiyim o zaman
aslında tüm sorun ne biliyo musun nevoş ? Evde sürekli olmak bana iyi değil ben biran önce çalışmaya başlarsam bu kadar yememTabi becerikli olunca sürekli birşeyler yapıyorsun çokta ihtiyacın olmayınca diyet yapılamiyor
Közlenmiş şahane oluyor ben yılda 8-10 kilo koyuyorum buzluğatamam kozlenmis deniyim o zaman bende.
Sen işe başlayınca geri verirsinyok yok deneme sakın canım ben mesela patlıcanı yazın karnıyarıklık soyup yada halka halka doğrayıp atıyorum çiğlen ama bol tuzlu suda bekletip acısını çıkartarak tabi ...
aslında tüm sorun ne biliyo musun nevoş ? Evde sürekli olmak bana iyi değil ben biran önce çalışmaya başlarsam bu kadar yemem
Dibine vurcam karbonhidratınSen işe başlayınca geri verirsinŞimdi boşver ye gitsin
Közlenmiş şahane oluyor ben yılda 8-10 kilo koyuyorum buzluğaYemeklerin yanına takviy gerekiyor bazen Hemen yoğurt ile karıştırıyorum.Sos ile servis mis gibi
Aa çok pratik miş buKözlenmiş şahane oluyor ben yılda 8-10 kilo koyuyorum buzluğaYemeklerin yanına takviy gerekiyor bazen Hemen yoğurt ile karıştırıyorum.Sos ile servis mis gibi
Çok abartma istersenDibine vurcam karbonhidratın
Sahiden tavsiye ederim hiç kokusuda olmuyor..1-2 saat önce buzluktan çıkartıp kullanıyoruz..Ohhh misss.ellerine saglik.valla agzim sulandi.patlicani herturlu yerim yani.
Çok pratik Diloş'um kolay yemekAa çok pratik miş bu
HahahaÇok abartma istersen
Ben diyetteyim karbonhidrattan bayağı uzağım
Ya sen yaparsında iyi olmaz mı ağzının tadını bilirsin senSahiden tavsiye ederim hiç kokusuda olmuyor..1-2 saat önce buzluktan çıkartıp kullanıyoruz..
Çok pratik Diloş'um kolay yemekYanına makarna bile iyi oluyor.
Sağol Diloş'umYa sen yaparsında iyi olmaz mı ağzının tadını bilirsin sen
Ben kaçtım hatunlar gözlerim yumul yumuk oldu iyi geceler
İyi geceler Hanımlarhanimlar ben kaciyorum musadenizle..iyigeceler
diloş muhakkak resim at buraya baklavanın resminii..Tatlı da baklava yapayım dedim cevizli burma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?