Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
kizartip dondurucuya atiliyor sanirim nasil olur bilmem.patlican atmadim hic. Oylemi yapsamki
Canım ben sadece közleyip koyuyorum onuda salata ve ali nazik içinKızartma yapılanı sevmiyorum hafif kokusu oluyor..
Geçen yıl menemen yapınca aklıma o şekilde patlıcan yapayım dedim nasip olmadı evde değildim o dönemAnnem yaptı çok güzel oldu dedi
Kavanoza sıcak sıcak koydu.Menemen gibi daha sonra normal et,soğan ve patlıcanı ekleyerek pişirmiş iyi olmuş

tamam kozlenmis deniyim o zaman bende.

Tabi becerikli olunca sürekli birşeyler yapıyorsun çokta ihtiyacın olmayınca diyet yapılamiyor
oylemii hic atmadim duymustum birsinden de denemiyim o zaman
yok yok deneme sakın canım ben mesela patlıcanı yazın karnıyarıklık soyup yada halka halka doğrayıp atıyorum çiğlen ama bol tuzlu suda bekletip acısını çıkartarak tabi ...

Tabi becerikli olunca sürekli birşeyler yapıyorsun çokta ihtiyacın olmayınca diyet yapılamiyor
aslında tüm sorun ne biliyo musun nevoş ? Evde sürekli olmak bana iyi değil ben biran önce çalışmaya başlarsam bu kadar yemem

Sen işe başlayınca geri verirsinŞimdi boşver ye gitsin

Közlenmiş şahane oluyor ben yılda 8-10 kilo koyuyorum buzluğa Yemeklerin yanına takviy gerekiyor bazenHemen yoğurt ile karıştırıyorum.Sos ile servis mis gibi

Ohhh misss.ellerine saglik.valla agzim sulandi.patlicani herturlu yerim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…