Ellerine sağlık kakao.Çok güzel görünüyor.İyi geceler hanımlar..dilosun.çilekli ceheskekiii...Harika bir lezzet Eki Görüntüle 1486536 Eki Görüntüle 1486537 Eki Görüntüle 1486538
Sağol adra dilosun tarifi. Birebir tuttu harika bir tattEllerine sağlık kakao.Çok güzel görünüyor.
Ellerine sağlık harika olmuşİyi geceler hanımlar..dilosun.çilekli ceheskekiii...Harika bir lezzet Eki Görüntüle 1486536 Eki Görüntüle 1486537 Eki Görüntüle 1486538
Sen neler düşünüyorsun önce onu söyle bakalımHanımlar haftasonu çok sevdiğimiz aile dostlarımız yatıya uzaklardan geliyolar onları iyi ağırlamak istiyorum yemek menüsü önerisi verirmisiniz banaaaAklımda bişeyler var ama sizde fikir verin lütfeen
Bir gün zaten trabzona gitcez dışarda yeriz dedim evde olduğumuz günde fırına tepsi mi atsam ? Pirzola yı tepsi yapıyoruz biz abla odun ateşinde pişiyor kuru dolma çorba pilav salata birde e bide tatlı yaparım diyorum senceee?Sen neler düşünüyorsun önce onu söyle bakalım
Menü çok güzel olmuş canım daha ne olsunBir gün zaten trabzona gitcez dışarda yeriz dedim evde olduğumuz günde fırına tepsi mi atsam ? Pirzola yı tepsi yapıyoruz biz abla odun ateşinde pişiyor kuru dolma çorba pilav salata birde e bide tatlı yaparım diyorum senceee?
Hanımlar haftasonu çok sevdiğimiz aile dostlarımız yatıya uzaklardan geliyolar onları iyi ağırlamak istiyorum yemek menüsü önerisi verirmisiniz banaaaAklımda bişeyler var ama sizde fikir verin lütfeen
Bir gün zaten trabzona gitcez dışarda yeriz dedim evde olduğumuz günde fırına tepsi mi atsam ? Pirzola yı tepsi yapıyoruz biz abla odun ateşinde pişiyor kuru dolma çorba pilav salata birde e bide tatlı yaparım diyorum senceee?
Ay inşallah hava güZel olurda bizde mangal yaparız sende ne güzel ağırlamışsın canım ellerine sağlık yapmışsın baya...Valla gecen hafta ayni sey bende vardi hatta burda da sordum fikir alayim diye.aklimda islim kebabi yada firinda soslu patates kofte vardi.kofteyi yaptim.zeytinyaglilat vardi. Bi gun mangal yaptik.bi gun disarda yedik.
Fırın yemekleri en iyisi oluyor misafir içinValla gecen hafta ayni sey bende vardi hatta burda da sordum fikir alayim diye.aklimda islim kebabi yada firinda soslu patates kofte vardi.kofteyi yaptim.zeytinyaglilat vardi. Bi gun mangal yaptik.bi gun disarda yedik.
Bi düşünce sadece bilemedimSonradan gordum bak bunu.e senin menu hazirmis zaten.gayet iyi bence.
Mangal daha iyi oluyor, hem lezzetliAy inşallah hava güZel olurda bizde mangal yaparız sende ne güzel ağırlamışsın canım ellerine sağlık yapmışsın baya...
Sana zor gelmiyorsa bu menü çok uygunBi düşünce sadece bilemedim
YooooMenü çok güzel olmuş canım daha ne olsunKahvaltı için birşeyler düşündün mü
Tatlı da baklava yapayım dedim cevizli burmaMangal daha iyi oluyor, hem lezzetli
Tatlı ne yapacaksın
Müsait olursan resim çekYooooOna da van kahvaltısından haIrlıycam birşeyler dedim murtuğa ve ballı kavut yapcam ama başka bilmiyom kiii
Anladım ablacım o zaman sarma yapayım hiç gelmedi aklıma zeytinyağlı yapayım o zaman birazda hafif olsunSana zor gelmiyorsa bu menü çok uygunMisafir için fırın yemekleri daha iyi oluyor Tavuk herkes sevmiyor.Patlıcan için mevsim çok erken güzel olmayabilir..
Dolma veya sarma olursa çok iyi
Offff senin hamaratlığın tutmuş yineTatlı da baklava yapayım dedim cevizli burma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?