- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyiyim canım.Sen nasılsın?
Burası da çok sıcak.Daha da sıcak olacakmış.Ramazan da geldi.İnşallah o zaman biraz serinler.
Belli olmaz.Şu an önde gidiyorsun.Şansın çok bence.![]()
Bende iyiyim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım.Sen nasılsın?
Burası da çok sıcak.Daha da sıcak olacakmış.Ramazan da geldi.İnşallah o zaman biraz serinler.
Belli olmaz.Şu an önde gidiyorsun.Şansın çok bence.![]()
Bende iyiyim canımİnşallah Rabbim Ramazan serinliğini verir yine
Yok yok şuanda öyle hissettim ben aslında kazanmak değildi ama amacım oylama başlayınca heyecanlandım işte
![]()
Haftasonu yapıyorsun pazartesi görüyorum bizde tadını almış kadar oluruzTiramisu olsada yesek![]()
Heyecanlı oluyor dimi.Sen bu tadı aldın.Bundan sonraki yarışmalarda sık sık görürüz artık seni.
![]()
Haftasonu yapıyorsun pazartesi görüyorum bizde tadını almış kadar oluruz
Evet bu tat çok başkayenilince pes etmemeye çalışacağım oyunda kaybedince hep oyun bozanlık yaparım ama
![]()
Tamam aşkitom resminide çekerim![]()
Tamam bekliyorum canım benimbenim ki yamuk falan oldu istediğim gibi çıkmadı zaten seninki daha güzel olur
![]()
Hiç sanmıyorum ama inşallah diyeyim kuzum![]()
merhabalar ben oy kullanmak istiyorum ama tarifler be fotoğraflar ara sayfalarda mı,bulamadım onları :44:
merhabalar ben oy kullanmak istiyorum ama tarifler be fotoğraflar ara sayfalarda mı,bulamadım onları :44:
Oyum -Portakallı Ve Çikolatalı Parfe- ye gitti![]()
pastacıklarımın boynu bükük kaldı neyse önemli olan katılmak![]()