Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oyumu tramisu ya verdim![]()
Eylülüm niye öyle yaptın bakıyım kendine vermedin çok utandım şimcik![]()
benım kendı oyuma ihtoyacım yok diyomusum
öyle içimden geldi![]()
PembeLokum, Soleil, nazarboncugu05, eylul05, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum beğenmeniz beni gerçekten mutlu etti![]()
Kuzumm sen yaparsın da güzel olmaz mıEminim ki lezzetide çok çok güzel olmuştur. O tatlıyı yaparken ki heyecanın, isteğin en önemlisi de sevgin yeter
![]()
![]()
Büşüm teşekkür ederim yeter tabisi de biliyorum ben arkadaş olarak yanlış anlaşılmasın diye demiştimkeşke tattırabilseydim keşke
bir gün nasip olur inşallah
![]()
tarifine bakmadım ama tatlı arkadaşım eminim çok tatlı bir tarif vermiştir, seni görür görmez tarife bakmadan yazdım, oyum sana =)))saol canı mm teşekkürr ettim :)))
tarifine bakmadım ama tatlı arkadaşım eminim çok tatlı bir tarif vermiştir, seni görür görmez tarife bakmadan yazdım, oyum sana =)))
rica ederim canım, pabucum dama atıldı benim =( bir zamanlar kaderim diye arardın sitede beni =)) hatırladın mı başkasıyla ilgilenince kızardın =))) şimdi anne oluyorsun inşallah.ne günler geçti değil mi canım.saol canım benim teşekkür ederimm :))
rica ederim canım, pabucum dama atıldı benim =( bir zamanlar kaderim diye arardın sitede beni =)) hatırladın mı başkasıyla ilgilenince kızardın =))) şimdi anne oluyorsun inşallah.ne günler geçti değil mi canım.
evet canım hatırlamazmıyım :))) anne olucamm evett allahıma şükürler olsunn o günlere geri dönmek istemem açıkcasıı allahım kurtardıı :)
yok ben tatlı anıları söylüyorum kuzum =)) eteğimde dolaşıp bıcırbıcır, bana trip atmalarını hatırladımAllah kimseye o günleri yaşatmasın inşallah.
ayy evett :))))))))))) hatırlıyorumm aminn canım göstermesın tabıkıde
amin canım inşallah. neyse sayfayı muhabbetle doldurmayalım=) rahatsız olan olabilir belki.