Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende oyumu tramisu ya verdim
Eylülüm niye öyle yaptın bakıyım kendine vermedin çok utandım şimcik
benım kendı oyuma ihtoyacım yok diyomusum
öyle içimden geldi
PembeLokum, Soleil, nazarboncugu05, eylul05, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum beğenmeniz beni gerçekten mutlu etti
Kuzumm sen yaparsın da güzel olmaz mı Eminim ki lezzetide çok çok güzel olmuştur. O tatlıyı yaparken ki heyecanın, isteğin en önemlisi de sevgin yeter
Büşüm teşekkür ederim yeter tabisi de biliyorum ben arkadaş olarak yanlış anlaşılmasın diye demiştim keşke tattırabilseydim keşkebir gün nasip olur inşallah
tarifine bakmadım ama tatlı arkadaşım eminim çok tatlı bir tarif vermiştir, seni görür görmez tarife bakmadan yazdım, oyum sana =)))saol canı mm teşekkürr ettim :)))
tarifine bakmadım ama tatlı arkadaşım eminim çok tatlı bir tarif vermiştir, seni görür görmez tarife bakmadan yazdım, oyum sana =)))
rica ederim canım, pabucum dama atıldı benim =( bir zamanlar kaderim diye arardın sitede beni =)) hatırladın mı başkasıyla ilgilenince kızardın =))) şimdi anne oluyorsun inşallah.ne günler geçti değil mi canım.saol canım benim teşekkür ederimm :))
rica ederim canım, pabucum dama atıldı benim =( bir zamanlar kaderim diye arardın sitede beni =)) hatırladın mı başkasıyla ilgilenince kızardın =))) şimdi anne oluyorsun inşallah.ne günler geçti değil mi canım.
evet canım hatırlamazmıyım :))) anne olucamm evett allahıma şükürler olsunn o günlere geri dönmek istemem açıkcasıı allahım kurtardıı :)
yok ben tatlı anıları söylüyorum kuzum =)) eteğimde dolaşıp bıcırbıcır, bana trip atmalarını hatırladım Allah kimseye o günleri yaşatmasın inşallah.
ayy evett :))))))))))) hatırlıyorumm aminn canım göstermesın tabıkıde
amin canım inşallah. neyse sayfayı muhabbetle doldurmayalım=) rahatsız olan olabilir belki.