Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    192
Ben su içemeyeceğime seviniyorum.Çünkü hiç sevmiyorum içmeyi.:37:Ama mecbur içeceğim iftardan sonra da.Bir de sabah ne yiyeceğim derdi yok.O da güzel.:1:Öğlen son kez ne yesem acaba.:60:

günümüz yemek düşünmekle geçiyor ben de ramazanı o yonden sevıyrm:34: kahvaltıyı topla öğle yemeği- meyve-çerez mutfaktan cıkılmıyor..
ne zamandır yapamadığım işlerimi yaptım bugün iftar menüm de belli bugün rahatım:34:
ahahah gelınce o zaman :23::23::9::9::9:

iftarda ne yiyosun bebişim buarada sorularını bana da sorabilürsün:1:

Dimi can çıkmadan umut kesilmez.:52:
Tabi ki:52:
günümüz yemek düşünmekle geçiyor ben de ramazanı o yonden sevıyrm:34: kahvaltıyı topla öğle yemeği- meyve-çerez mutfaktan cıkılmıyor..
ne zamandır yapamadığım işlerimi yaptım bugün iftar menüm de belli bugün rahatım:34:

iftarda ne yiyosun bebişim buarada sorularını bana da sorabilürsün:1:

İftar menüsünü alalım:56: Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz:40::52::52::52:

Evet sabah ne yiyeceğim derdi yok,öğlen ne yiyeceğim derdi yok.Eve gidiyorsun hop sofraya kuruluyorsun.:1:Herkes sofrada oluyor.Yemek işi bitip bulaşıklardan sonra güzelce de bir çay demlendimi ohh gel keyfim gel.:27:Yanında tatlı da olsun ama.:52:

Evet sabah ne yiyeceğim derdi yok,öğlen ne yiyeceğim derdi yok.Eve gidiyorsun hop sofraya kuruluyorsun.:1:Herkes sofrada oluyor.Yemek işi bitip bulaşıklardan sonra güzelce de bir çay demlendimi ohh gel keyfim gel.:27:Yanında tatlı da olsun ama.:52:

Tatlı mı:30:Ben tatlı yapmayacağım eşimle anlaştım:27:Umarım başarılı olurum:9:

ailenleydın demi sen ne güzel sofraya kurulması :16:ben kurulmadan önce biraz mutfak mesaisi yapmak durumundaym:1: ama olsun mutfak işini sevıyrm,
ramazanda şerbetli tatlı da güzel gidiyor ama haaa:56:

Son düzenleme:
ailenleydın demi sen ne güzel sofraya kurulması :16:ben kurulmadan önce biraz mutfak mesaisi yapmak durumundaym:1: ama olsun mutfak işini sevıyrm,
ramazanda şerbetli tatlı da güzel gidiyor ama haaa:56:

Valla ne bulaşık derdim var ne yemek.Çayım da önüme geliyor.:52:Bakmayın burada yemekler sunduğuma aslında çok tembelim ben.:60:

Şerbetli şerbetsiz hiç farketmez.Havada karada götürürüm.:9:

Valla ne bulaşık derdim var ne yemek.Çayım da önüme geliyor.:52:Bakmayın burada yemekler sunduğuma aslında çok tembelim ben.:60:

Şerbetli şerbetsiz hiç farketmez.Havada karada götürürüm.:9:

ohhhh ne güzel özledim annemin yemeklerini:56: keyfını çıkar bu günlerin:32:

Back