- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Görüşürüz canımKendini özletme arada uğra
Tammaam öpüyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz canımKendini özletme arada uğra
Çok iyi gidiyorsun herşey sona ermedi yarışma devam ediyorGüle güle canım.Kendine iyi bak.
Tammaam öpüyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok iyi gidiyorsun herşey sona ermedi yarışma devam ediyor
Ben su içemeyeceğime seviniyorum.Çünkü hiç sevmiyorum içmeyi.Ama mecbur içeceğim iftardan sonra da.Bir de sabah ne yiyeceğim derdi yok.O da güzel.Öğlen son kez ne yesem acaba.
ahahah gelınce o zaman
Tabi kiDimi can çıkmadan umut kesilmez.
günümüz yemek düşünmekle geçiyor ben de ramazanı o yonden sevıyrm kahvaltıyı topla öğle yemeği- meyve-çerez mutfaktan cıkılmıyor..
ne zamandır yapamadığım işlerimi yaptım bugün iftar menüm de belli bugün rahatım
iftarda ne yiyosun bebişim buarada sorularını bana da sorabilürsün
o konuya yıldız atacaktm unutmuşum şimdi takibe aldm ilk menüleri yazdm
Ellerine sağlık canımHayırlı iftarlar
Sağol canımsağolasın ablacım hayırlı iftarlar
günümüz yemek düşünmekle geçiyor ben de ramazanı o yonden sevıyrm kahvaltıyı topla öğle yemeği- meyve-çerez mutfaktan cıkılmıyor..
ne zamandır yapamadığım işlerimi yaptım bugün iftar menüm de belli bugün rahatım
Evet sabah ne yiyeceğim derdi yok,öğlen ne yiyeceğim derdi yok.Eve gidiyorsun hop sofraya kuruluyorsun.Herkes sofrada oluyor.Yemek işi bitip bulaşıklardan sonra güzelce de bir çay demlendimi ohh gel keyfim gel.Yanında tatlı da olsun ama.
Evet sabah ne yiyeceğim derdi yok,öğlen ne yiyeceğim derdi yok.Eve gidiyorsun hop sofraya kuruluyorsun.Herkes sofrada oluyor.Yemek işi bitip bulaşıklardan sonra güzelce de bir çay demlendimi ohh gel keyfim gel.Yanında tatlı da olsun ama.
Tatlı mıBen tatlı yapmayacağım eşimle anlaştımUmarım başarılı olurum
ailenleydın demi sen ne güzel sofraya kurulması ben kurulmadan önce biraz mutfak mesaisi yapmak durumundaym ama olsun mutfak işini sevıyrm,
ramazanda şerbetli tatlı da güzel gidiyor ama haaa
Bence o anlaşma bozulur.Sütlü yap bari.Şöyle :125:hafif hafif yersiniz.
Valla ne bulaşık derdim var ne yemek.Çayım da önüme geliyor.Bakmayın burada yemekler sunduğuma aslında çok tembelim ben.
Şerbetli şerbetsiz hiç farketmez.Havada karada götürürüm.
Bencede bozulur ama şimdilik kalsın gittiği yere kadar
Valla ne bulaşık derdim var ne yemek.Çayım da önüme geliyor.Bakmayın burada yemekler sunduğuma aslında çok tembelim ben.
Şerbetli şerbetsiz hiç farketmez.Havada karada götürürüm.
Ben de öyleyim tatlı olsun nasıl olursa olsun
ohhhh ne güzel özledim annemin yemeklerini keyfını çıkar bu günlerin