Şansıma Adra herkes durdu benim ilk katıldığım yarışmayı buldu Eki Görüntüle 1165896Şaka bir yana hepsi özel ve güzel tarifler herkese başarılar dilerim tekrardan Eki Görüntüle 1165903 yarışma başlasa da bir de onun heyecanını yaşasam Eki Görüntüle 1165899 Eki Görüntüle 1165900
adra benım de ilk yarışmama katılmıştı adra yemek topiği açmalı ya çita çok yükseliyor o katılınca
ben yokken ne cok gelişme olmuş yeni yeni tarifler gelmiş herkesin ellerine sağlık
Seviliyor evetadra benım de ilk yarışmama katılmıştı adra yemek topiği açmalı ya çita çok yükseliyor o katılınca
ben yokken ne cok gelişme olmuş yeni yeni tarifler gelmiş herkesin ellerine sağlık
Ayağım uğurlu geldi denir ona.Bir de seni yalnız bırakmak istemedik.İlk katıldın ya korkma diye.
Seviliyor evetbende sabah farkettim gözüm korktu
Benimde uğurlu geldi ama dimi ayağımı sürştümOyy çok teşekkür ederim gözüm korktu evet ama siz yanımdasınız ya yeter
Evet sen uğurlu geldin işte.Pazar günü herkes atak yaptı.Türk değilmiyiz herşeyi sona saklarız.
Uğurluyumdur benSabah gözlerime inanamadım
Evet ben de inanamadım..Bu ne zaman eklendi bunu görmüşmüydüm diye diye baktım.
Bir kendime uğurlu gelemiyorum zatenEki Görüntüle 1166125
ben bir an önce konuyu acayım derken malzemelerimi eksik yazmısım ya
aranız da yapacak olursa limonlu kısıma 3-4 yumurta, sosuna da yarım limon ekleyecek
Nevreste ekleyebilir canım gelince.
ay ne iyi olur :) malzemelerimin resmi de görünmüyor, acemi aşçı olup çıktım resmen başıma herşey geldi, bir de sonuncu oldum mu tamamdır
İlk seferde olur öyle şeyler.Ben pastalar yarışmasında pastayı tam üç kez yapmıştım:)Sonuncu,ikinci,üçüncüyü boşver.Eğlenmeye bak.
Tariflermi çoğalmış yoksa bana mı öyle geliyor
Maşallaahhhh son dakika tarifleri ile epey bir katılım oldu..
Sanırım yeni tarfilerin farkedilebilmesi için anket geç açılacak...
Selam hanımlar
ben bir an önce konuyu acayım derken malzemelerimi eksik yazmısım ya
aranız da yapacak olursa limonlu kısıma 3-4 yumurta, sosuna da yarım limon ekleyecek
selamm canım anket neden açılmıyo
Teşekkür ederimm :)Canım bunları ekledim başka eksik var mı?