İiyiyim nevoşum sağolkiraz yiyom
Afiyet olsun Ablam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İiyiyim nevoşum sağolkiraz yiyom
Günaydınlar Eki Görüntüle 1161816
Çocukken köye giderdik.Annemler,ablamlar fındık toplar,ben de bu resimdeki gibi salıncakta sallanırdım.![]()
Bende salıncakta sallanmaya bayılırım canım hala insanlar tuhaf bakmasa da bulduğum yerde sallanmak isterim kimse yokken yaparım daher şey çocukken daha mı zevkliymiş ne
![]()
Bende salıncakta sallanmaya bayılırım canım hala insanlar tuhaf bakmasa da bulduğum yerde sallanmak isterim kimse yokken yaparım daher şey çocukken daha mı zevkliymiş ne
![]()
GünaydınTuhaf bakanlar tuhaf bence.Sadece çocuklar mı sallanır salıncakta.Ben de bulsam ben de sallanırım.
![]()
Günaydın canım.Günaydın
Ben de sallanırım![]()
Bence de insanın içindeki o neşe heyecan bir yerlerde ki çocuk hiç kaybolmamalı Eki Görüntüle 1162007Tuhaf bakanlar tuhaf bence.Sadece çocuklar mı sallanır salıncakta.Ben de bulsam ben de sallanırım.
![]()
Günaydın
Ben de sallanırım![]()
Yok benimki hala yaşıyorGünaydın canım.
Hepimizin içindeki çocuk ölmemiş demekki.![]()
Bence de insanın içindeki o neşe heyecan bir yerlerde ki çocuk hiç kaybolmamalı Eki Görüntüle 1162007
Günaydın canım çok zevkli dimi hele ki o tepeye doğru hızlandığında yüreğim acayip oluyor![]()
Bence de insanın içindeki o neşe heyecan bir yerlerde ki çocuk hiç kaybolmamalı Eki Görüntüle 1162007
Günaydın canım çok zevkli dimi hele ki o tepeye doğru hızlandığında yüreğim acayip oluyor![]()
Yok benimki hala yaşıyorBenim eşi benden çocuktur o kayağın tepesindedir çocuklarla ve kimseyi tınlamaz
Bana hadi sen de gel der ben yok aman kalsın
Evet canım çok zevkli![]()
hımm hımmm hımmm![]()
Yok benimki hala yaşıyorBenim eşi benden çocuktur o kayağın tepesindedir çocuklarla ve kimseyi tınlamaz
Bana hadi sen de gel der ben yok aman kalsın
Evet canım çok zevkli![]()
Sen hiç sallanmaz mısınBen senden daha genç olmalıyım
![]()
Ondan hiç eksik kalmazOhh ne güzel eşin en güzelini yapıyor.Bir de tahtarivalli vardı.Bak ona binesim geldi şimdi.
![]()
sallanırım tabi bulsam![]()
gitmediğin için![]()