• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sütlü mü, bitter mi, kahveli mi, yoksa beyaz çikolata mı ?

sütlü çikolata mı bitter çikolata mı kahveli çikolata mı yoksa beyaz çikolata mııı ?

• sütlü çikolata

OY: 20 69,0%
  • beyaz çikolata

OY: 7 24,1%
  • kahveli çikolata

OY: 2 6,9%
  • beyaz çikolata

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
yazzz geldiiii havalar bi haylii ısındııı herkess zayıflamak için diyet yapıoo ama minik bir çikolata arasınaaa ne dersiniz kızlarrrrr azıcıktan bişiy olmazzz kaydirigubbakcemile3

sütlü çikolata mııı ??
bitter çikolata mı ????
kahveli çikolata mı ????
beyaz çikolata mı ????

sizi siddetle kiniyorum :olmaz: ayip ama yapilirmi bu yaaa yani cikolatayi birak ac

oturuyorumm surda zayiflicam diye yaaa akannehir veee siz beni kalbimden vuruyosunuz

cokolataaaaa :gitme: mafoldumben yazik bana :çok üzgünüm:

sizi siddetle kiniyorum :olmaz: ayip ama yapilirmi bu yaaa yani cikolatayi birak ac

oturuyorumm surda zayiflicam diye yaaa akannehir veee siz beni kalbimden vuruyosunuz

cokolataaaaa :gitme: mafoldumben yazik bana :çok üzgünüm:

küçümen bi zararsız çikolatadan bişiycik olmaz at ağzına yum gözünüüüü sıcak sıcak erit ağzında ve bir kere de yut kaydirigubbakcemile2

küçümen bi zararsız çikolatadan bişiycik olmaz at ağzına yum gözünüüüü sıcak sıcak erit ağzında ve bir kere de yut kaydirigubbakcemile2

diyosunuzzz ama lütfen yaaa agzinda erit felannn mafoldumben ay bak simdii :uhm:

yok yok ben kücücük aliyim diyom elim büyük parca aliyo e simdi gözünüde kapat diyosun

gözüm kapaliyken bakarsin dolu verir agzim senağlama yok yok kanmammm

naniknanik yemicemm

diyosunuzzz ama lütfen yaaa agzinda erit felannn mafoldumben ay bak simdii :uhm:

yok yok ben kücücük aliyim diyom elim büyük parca aliyo e simdi gözünüde kapat diyosun

gözüm kapaliyken bakarsin dolu verir agzim senağlama yok yok kanmammm

naniknanik yemicemm
yemedin mi kızzzz çikolata yenmez miiiiii abowwwwwwwwww aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

beyaz çikolata seçeneği 2 tane olmuş:))
ben beyaz çikolata'yı severim

Son düzenleme:
ben de ilk önce kimse beyaz çikolata'yı seçmemiş falan yazmıştım:1:
neyse sonradan gördüm:))

Back
X