- Konu Sahibi angelgozde
çikolatas olsunda hiç farketmez hepsini çok severim:)
sütlü ve beyaz tercihimdir. ama antep fıstıklı ve milkanın çilekli yoğurtlusu harika..:)
maşallah sen her çeşitine evet dionnn =):teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çikolatas olsunda hiç farketmez hepsini çok severim:)
sütlü ve beyaz tercihimdir. ama antep fıstıklı ve milkanın çilekli yoğurtlusu harika..:)
secememkı hepsinden olsunnnn
yazzz geldiiii havalar bi haylii ısındııı herkess zayıflamak için diyet yapıoo ama minik bir çikolata arasınaaa ne dersiniz kızlarrrrr azıcıktan bişiy olmazzz kaydirigubbakcemile3
sütlü çikolata mııı ??
bitter çikolata mı ????
kahveli çikolata mı ????
beyaz çikolata mı ????
sizi siddetle kiniyorumlmaz: ayip ama yapilirmi bu yaaa yani cikolatayi birak ac
oturuyorumm surda zayiflicam diye yaaa akannehir veee siz beni kalbimden vuruyosunuz
cokolataaaaa :gitme: mafoldumben yazik bana :çok üzgünüm:
küçümen bi zararsız çikolatadan bişiycik olmaz at ağzına yum gözünüüüü sıcak sıcak erit ağzında ve bir kere de yut kaydirigubbakcemile2
sana ortaya karışuk yaparız o zaman =)
bak gece gece canım cekti şimdi:icecream:
yemedin mi kızzzz çikolata yenmez miiiiii abowwwwwwwwww aklinialirimsmile opuyorumnanaktandiyosunuzzz ama lütfen yaaa agzinda erit felannn mafoldumben ay bak simdii :uhm:
yok yok ben kücücük aliyim diyom elim büyük parca aliyo e simdi gözünüde kapat diyosun
gözüm kapaliyken bakarsin dolu verir agzim senağlama yok yok kanmammm
naniknanik yemicemm
evet cnmmm yhaaaa yanlışlıkla olduuuuuuuu :sm_confused:beyaz çikolata seçeneği 2 tane olmuş:))
ben beyaz çikolata'yı severim
gördüysen sorun yokkkk cnmmmmben de ilk önce kimse beyaz çikolata'yı seçmemiş falan yazmıştım
neyse sonradan gördüm:))
gördüysen sorun yokkkk cnmmmmçikolataaaa istedi bak şimdi cnm yhaaaaa
![]()
gördüysen sorun yokkkk cnmmmmçikolataaaa istedi bak şimdi cnm yhaaaaa
![]()
ben fazla yemem haftada bi tane çikolata fln yetio bana fazla aram yok çikolata ile bnm cnmmmarada bir bana da vuruyor çikolata krizi ama ben çok abartıyorum ya:))
patlayana kadar yiyorum delikafadulden