- 29 Haziran 2016
- 72
- 7
- 86
- 28
- Konu Sahibi yavrupanda
-
Evet sordum korkma dedi ama takip et dedi, bir tane olmaz mı doğum lekesi ? Bunda 4-5 tane ya.Dedin hastalik hakkın da bi bilgim yok ama doğum lekesi dir belki hiç dr a sordun mu
Aynısının benzeri benim hem kolumda hem bacagim da var :)Evet sordum korkma dedi ama takip et dedi, bir tane olmaz mı doğum lekesi ? Bunda 4-5 tane ya.
Sütlü kahve lekesi yazdım googlea ordan buldumNerden geldi akliniza bu hastalik?
Hayır benim gözüme sataştı aniden araştırdım sonra doktora sordumSayenizde birsey ogrendim, basliginiz yukari ciksin diye yaziyorum.
Siz bunu kendi kendinize mi buldunuz, doktor mu suphelendi merak ettim?
Merhaba bizdedir ayni lekelerden mevcut sizde durum nedir teşhış konulduğumu çok korkuyorum bendehanımlar fotoğraf atıcam lütfen bilgisi olanlar bakabilir mi? Her gün paranoyak gibi bebeğimin vücudunu inceliyorum. NF1 hastası olanlar lekeler birden mi artıyor yoksa bir nokta kadar olup büyüyor mu? Bebeğinde böyle lekeler olup ama nf1 teşhisi konmayan var mı? Genetik test maliyeti fazla. Ama paranoyak oldum artık gidip yaptırıp kurtulmak istiyorum bebeğim 5 aylık. Son fotoğrafta nokta kadar birşey var öyle olup büyüyor mu? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ya off Allah kimseyi evladıyla sınamasınEki Görüntüle 3279484 Eki Görüntüle 3279485 Eki Görüntüle 3279486
Bizde de aynı lekeler var sizde teşhis konuldu muMerhaba bizdedir ayni lekelerden mevcut sizde durum nedir teşhış konulduğumu çok korkuyorum bende
Lekelerin sayısında artış oldu mu teşhis konuldu muHayır benim gözüme sataştı aniden araştırdım sonra doktora sordum
Bir tane hastalık sayılmazKızlar benımde bacagımda var 31 yıldır bısey olmadı
Hastalıkmıymıs buuu
Ekstra cok buyuk artışlar olmadı. Sizde durum nasıl?Lekelerin sayısında artış oldu mu teşhis konuldu mu
Doktora gideceğiz siz testleri yaptırdınız mıEkstra cok buyuk artışlar olmadı. Sizde durum nasıl?
Merhaba değişim oldu mu tekrar dr gittiniz mihanımlar fotoğraf atıcam lütfen bilgisi olanlar bakabilir mi? Her gün paranoyak gibi bebeğimin vücudunu inceliyorum. NF1 hastası olanlar lekeler birden mi artıyor yoksa bir nokta kadar olup büyüyor mu? Bebeğinde böyle lekeler olup ama nf1 teşhisi konmayan var mı? Genetik test maliyeti fazla. Ama paranoyak oldum artık gidip yaptırıp kurtulmak istiyorum bebeğim 5 aylık. Son fotoğrafta nokta kadar birşey var öyle olup büyüyor mu? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ya off Allah kimseyi evladıyla sınamasınEki Görüntüle 3279484 Eki Görüntüle 3279485 Eki Görüntüle 3279486
Sonuç ne oldu bizim bebektede de varhanımlar merhaba benim eşimde bu lekelerden çokça sayıda var belki 100 tane irili ufaklı oğlumdada olumca babasından geçmiştir diye önemsemedik ama gittiğim çocuk dr u nörolojiye yönlendirdi bende netten araştırınca nf diye bi hastalık okudum dr mr istedi uyutulacak 4,5 yaşında oğlum ultrason çekilecek kan verdik bizi neler bekliyo nbilmiuorum lekeler dışında bi şikayetimiz yok şu anda irili ufaklı 10 tane kadar varyavrupanda L lilaaaa
merhaba daha mr çekilecek gün verecekler onu bekliyoruz siz gittinizmi dr a bizim ultrason renkli ultrason göz muaynesi yapıldı henüzSonuç ne oldu bizim bebektede de var
Bizim Bebek 11 aylık dr muayenede fark etti sırtında 1 tane 1 taneden birsey olmaz dedi eve gelince bacağının arkasındakini söylemeyi unuttuğumu farkettim.. yani henüz hiç hekim görüşü almamış olduk sizin dr ne dedimerhaba daha mr çekilecek gün verecekler onu bekliyoruz siz gittinizmi dr a bizim ultrason renkli ultrason göz muaynesi yapıldı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?