Teşekkür ederimmmEllrinize sağlık.Güzel görünuyorlar.
Renklisi de çok güzel oluyor tavsiye ederimİrmik tatlısı yedim, renklisini tatmadım. :) çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Bende çok seviyoruuumEline sağlık, irmiğin her türlüsüne bayılırım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim tamdemEllerinize saglik. Süper gözüküyorBasarilar
Beğenmene sevindim Mune, çook teşekkür ederimmmanonimm eline sağlık, sunumunu ve tatlının o cezbeden haline bayıldım
Yarışmada başarılar diliyorum
Beğenmek ne kelime bayıldım, çok orjinal geldi, deneyebileceğim ve yerken gayet mutlu olacağım türden bir tatlı çünkü çikolata sosu severim, irmik sütle birleşince hafif olur, vişne ve onun buruk tadına da bayılırım ve çikolatayla vişneyi çok yakıştırırımBeğenmene sevindim Mune, çook teşekkür ederimmm
annem ekşi buldu biraz ama ben çok sevdim tadını renkli olunca da iştah kabartıyorBeğenmek ne kelime bayıldım, çok orjinal geldi, deneyebileceğim ve yerken gayet mutlu olacağım türden bir tatlı çünkü çikolata sosu severim, irmik sütle birleşince hafif olur, vişne ve onun buruk tadına da bayılırım ve çikolatayla vişneyi çok yakıştırırım
TeşekkürlerEllerine sağlık. Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerıne saglık cnm, basarılar
evet canım ama oylamayı takip etmeyi düşünmüyorumanaammm sende mi katıldın kızyarışmada başarılar canımm
niye kızevet canım ama oylamayı takip etmeyi düşünmüyorumteşekkür ederim harbim
gönlümün kazananı belli ve o ben değilim kesinlikleniye kız