- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Eveeeet bence deee
Tatlı iyidir sütlü olsun lütfennn
Konu buraya açılsın,sonra tasinirizHazır topigimizdeyken burdan hiç cikmayalim dimi abla
Geliyor3. harfi ne Nevoş ahsjsjjsjaj
Ekşınlarıda kaçıtmayalım yani lütfennn mahrum kalamayalımHazır topigimizdeyken burdan hiç cikmayalim dimi abla
Aman aman pişik olamasındaÇocuk altını kirletmiş. Zurnanın zırt dediği yerde. Hadi Kazen abi kurban olduğum
Çok şükür canim Miraçin alerjisi var sanırım doktora götürüp getiriyorum yoğunum biraz son zamanlarda siteye de bakamadım pek. Allah büyük dert vermesinİyidir canım çok şükür sen nasılsınHer şey yolunda mı
Çok şükür cancağzım, yanıyorumSana da günaydın cancağızımBiraz iyi misin bari ?
Geçmiş olsun chooom nasıl minnak iyimi birazÇok şükür canim Miraçin alerjisi var sanırım doktora götürüp getiriyorum yoğunum biraz son zamanlarda siteye de bakamadım pek. Allah büyük dert vermesin
Sağol canım benim çok şükür iyi. İlaçlarını aldım. Kan da alerji çıkmadı ilginc bir şekilde ama yine de belirtileri var. O yüzden alerji bölümüne gidicez yine de. Sen nasılsın güzelimGeçmiş olsun chooom nasıl minnak iyimi biraz
Niye hayırdır yasomÇok şükür cancağzım, yanıyorum
Farklı herhangi bişey yemismiydi kuzum son zamanlar belki ondan kaynaklı vs olabilirmi acaba.Sağol canım benim çok şükür iyi. İlaçlarını aldım. Kan da alerji çıkmadı ilginc bir şekilde ama yine de belirtileri var. O yüzden alerji bölümüne gidicez yine de. Sen nasılsın güzelim
Bir hemoroidim eksiktiNiye hayırdır yasom
Allah iyilik versin perim. Yemedi de ya düşünüyorum ama.. Benim de alerjim var. Alerjik rinit. Miraça hamile kalmadan önce de vardı bu bende. Benden almış olabilir bunu diye de düşünüyorumFarklı herhangi bişey yemismiydi kuzum son zamanlar belki ondan kaynaklı vs olabilirmi acaba.
Şükür kuzum iyiyim bende
Geçmiş olsun canım amin inşaallahÇok şükür canim Miraçin alerjisi var sanırım doktora götürüp getiriyorum yoğunum biraz son zamanlarda siteye de bakamadım pek. Allah büyük dert vermesin
HadiyaaBir hemoroidim eksikticanım, artık tamamlandı