- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Tarif çok ya:)Bana tarif bulunursa bana uyar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif çok ya:)Bana tarif bulunursa bana uyar
Sen bunu böyle katılamıyoooommm diye oku labne yok ne bitmez yarismaymisSende Katılsana niye dil çıkarıyorsun
Acayip kapaklar on numaraCok orjinal kapakları var... Duymasada olur
Valla baloncugum yaa hele cano gelmeyeyım dıye etıket bıle yapmıyo bak bak bakkk
Bncede olmasın abla yöresel olabilir pilav tarifleri börek falan ablaCidden hiç düşünmedim size soruyorum.Ama kek,pasta,tatlı olmasın
Yapılmayacaklar listesi de olsun en basında nevoşumTarif çok ya:)
Pilavda tarif çıkar mı bilemiyorum:)Bncede olmasın abla yöresel olabilir pilav tarifleri börek falan abla
Korkuyorlarrrrrrrrrrr hepsini ezip geçecen die korkuolarValla baloncugum yaa hele cano gelmeyeyım dıye etıket bıle yapmıyo bak bak bakkk
Gazamız mübarek olsunCanım 3 defa kazanıyoruz.Sonra 1 yıl bekleyip tekrar 3 hak daha oluyor
Ben 1.5 yıl bekledim
Sen tarifimi aldım yazdın ya. Ondan etiketlemedimC A N O beni etıketlemedın
Aldım tatlımı. Bursa semalarında yüzeceğim.Aldın mı aldın mi
Yok artık sende ortalıgı karıstırma baloncuguuumKorkuyorlarrrrrrrrrrr hepsini ezip geçecen die korkuolar
Bi ipucu iyi olurdu abla bak hakediyorum 6 hafta katilamadim torpil isterimmmKategori ne olacak
Banane yinede etıketleseydın keskeGazamız mübarek olsun
Sen tarifimi aldım yazdın ya. Ondan etiketlemedim
şimdi aylıkta döktürürsün amanitam haftaların özlemi var sendeBi ipucu iyi olurdu abla bak hakediyorum 6 hafta katilamadim torpil isterimmm
Farkettşysen çorbana oy verdm.. Geri alıormYok artık sende ortalıgı karıstırma baloncuguuum
Olabilir arkadaşlar da kabul ederse :)Beraber liste yapalım:)O boş haftada yapalım olur mu?
Sen bunu böyle katılamıyoooommm diye oku labne yok ne bitmez yarismaymis
Sen yeni mi farkettinGazamız mübarek olsun
Sen tarifimi aldım yazdın ya. Ondan etiketlemedim