- 24 Eylül 2018
- 97.411
- 292.907
Allah korusun aretimDüşman çok aretim her an pusuya düşebiliim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun aretimDüşman çok aretim her an pusuya düşebiliim
BilemiyorumKimmiş düsman
Tamam sagolBilemiyorum
Gelen otarafa ne olsun kukrişTamam biz hasaretim ile takılırız Jenna16
Tabii ki aretimTamam biz hasaretim ile takılırız Jenna16
Hareme alırız işte olurlar birşey hasodabasi has cariyeGelen otarafa ne olsun kukriş
Hareme alırız işte olurlar birşey hasodabasi has cariye
Aşkom olay ne bilmiyorum ama aşkom ile sen varsan bende varımHas aşkom da bize katılır belki Nevreste
Filiz sen bu ay gelme yarışmaya dedi de bende dedim olur ben hasodadan izlerim aşkolarim ileAşkom olay ne bilmiyorum ama aşkom ile sen varsan bende varım
Aşkom seni kimse unutmasın istedimEn uzun süre tahta kalan yarismaci olarak tarihe geçtim
Tühhhh sanaaaFiliz sen bu ay gelme yarışmaya dedi de bende dedim olur ben hasodadan izlerim aşkolarim ile
Olmaz biz hep beraber yarışacağızFiliz sen bu ay gelme yarışmaya dedi de bende dedim olur ben hasodadan izlerim aşkolarim ile
Teşekkür ederim aşkom bu zorlu mücadeleden sonra zaferim günlerce sürdüAşkom seni kimse unutmasın istedim
Adını altın harflerle yazdırdınTeşekkür ederim aşkom bu zorlu mücadeleden sonra zaferim günlerce sürdü
Nereye gittinSelam kızlar
Yarın İstanbul'a dönüş. Salı günü su kesintisi varmış. Bugün yıkayım burada elden çıksın dedim, makinadayken çamaşırlar su kesildi Tezgahın üstünde bulaşıklar ve için sıkılıyor
İstanbul'dan 2 saat uzaktayım. Beni herkes tatilde biliyor, kendi işlerini yapan, yemeğini kendi yapan tatilci olur muFındıklıktayım, evim de var burada doğal Hayat takılıyoruz birazNereye gittin