- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
Allah iyilik versin fülüzüm bende iyiyim şükür kahvaltıyı yeni topladım geldimIyiyim canim sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin fülüzüm bende iyiyim şükür kahvaltıyı yeni topladım geldimIyiyim canim sen nasilsin
Cok şükür canımmAllah iyilik versin cennam bende iyiyim çok şükür
Bende yığınla peynir duruyo daha yeni paket geldi ya filizko valla uzun süre görmek istemiyorum artıkHadi yarin buluşak migrosu soyak senle
Cok şükür canımm
Yi yiBende yığınla peynir duruyo daha yeni paket geldi ya filizko valla uzun süre görmek istemiyorum artık
Afiyet şeker olsun canimAllah iyilik versin fülüzüm bende iyiyim şükür kahvaltıyı yeni topladım geldim
Bende alip dagitcam elifim ziyan olmasin beyazi kimse yemiyor evde bizdeBende yığınla peynir duruyo daha yeni paket geldi ya filizko valla uzun süre görmek istemiyorum artık
Hepsini çözdüm üzerine çalışacam inşallah
3. Harfi K
3. Harfi R
3. Harfi K
Gerisini siz bulun
Sağol fülüzümAfiyet şeker olsun canim
Banada komsu 2kilo araka toplamis yollamis onlarla cebellesiyom
Bilene plastik mandal hediyeHepsini çözdüm üzerine çalışacam inşallah
BezelyeSağol fülüzüm
One ki
Bezelye araka denirSağol fülüzüm
One ki
Beyaz yenmez mi,en guzel peynirBende alip dagitcam elifim ziyan olmasin beyazi kimse yemiyor evde bizde
Benim daha olduğu gibi duruyor 2 yılımız var nasılsaBende alip dagitcam elifim ziyan olmasin beyazi kimse yemiyor evde bizde
Oo çok iş görür cennam ben bi amcaya sorup geleyimBilene plastik mandal hediye
Iste yemiyolar canim bizde bende biliyosun cokta yemek yemiyorumBeyaz yenmez mi,en guzel peynir
Sor bakalım.Oo çok iş görür cennam ben bi amcaya sorup geleyim
Bende 11 aldim iste 52ye ramak kalmisBenim daha olduğu gibi duruyor 2 yılımız var nasılsa
Bezelye
Vallahi bilmiyordum bezelyede hiç sevmem belki ondanBezelye araka denir