- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Bugün bir elbise gördüm dur atacam resim aldım hemenSelam benden de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bir elbise gördüm dur atacam resim aldım hemenSelam benden de
Oyy periskoBugün bir elbise gördüm dur atacam resim aldım hemen
Oyy perisko
Aaa tahmin ettim perisko kirazlı olduğunu, çok tatlı keşke benim olsa hatta gömlek tarzı bulsamda alsam diye aklımda var kirazlı kirazlıASSOSyal sen acikmiydin enson öyle gormustum sanki
Eki Görüntüle 2859054
Bide kapaliLar için de vardı başka biryerde
Vardır gömleği falan kuzum netten alışveriş yapıyorsan falan bir araştır almak istersen,ay direk aklıma sen geldinyaa dedim çok tatlı olurAaa tahmin ettim perisko kirazlı olduğunu, çok tatlı keşke benim olsa hatta gömlek tarzı bulsamda alsam diye aklımda var kirazlı kirazlı
Ah periş her yer kiraz eski model geniş yakalı kirazlı gömlek keşke olsaVardır gömleği falan kuzum netten alışveriş yapıyorsan falan bir araştır almak istersen,ay direk aklıma sen geldinyaa dedim çok tatlı olur
Denk gelirsem falan oyle atarım ben sana kirazın piremsesiiiiiAh periş her yer kiraz eski model geniş yakalı kirazlı gömlek keşke olsa
Ayy hadi ınş denk gelir periskomDenk gelirsem falan oyle atarım ben sana kirazın piremsesiiiii
Canım nette kiraz desenli yaz bir sürü model çıkıyorAyy hadi ınş denk gelir periskom
Canım nette kiraz desenli yaz bir sürü model çıkıyor
Evet canım gömlek,tişört,kazak,hırka her şey varGömlek mi nevoş
Hirkalarda çok güzel yaaEvet canım gömlek,tişört,kazak,hırka her şey var
Hirkalar çok minnoşHirkalarda çok güzel yaa
Aynen çok şirinlerHirkalarda çok güzel yaa
Özellikle aratayim gömlek olanındanEvet canım gömlek,tişört,kazak,hırka her şey var
Aynen canım güzel modeller varÖzellikle aratayim gömlek olanından
Bu çok güzelmişEki Görüntüle 2859069 ilk attigimin boydan resmi varmış deniz butikteymis nerdeyse orası bayıldım bunaya
Evet abla bayada canlıBu çok güzelmiş