- 22 Temmuz 2017
- 44.556
- 132.131
- 598
Bilmiyorum kiAyyy nasıl ben şokkkkkk
Acaba sıvı diemiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kiAyyy nasıl ben şokkkkkk
Acaba sıvı diemiiiiiii
Ne geliyooo cuvalda canim bence zeytinyag agir basar yada dokulür falan diyedemi oylekiO kadar tutmaması lazım, paket boyutu büyüktür muhtemelen
Kocaman 50 kg’lık çuvallar geliyor görümcemlere Antep’ten, 65₺ falan veriyorlar.
Ptt mi canim normal kargomuAyyy nasıl ben şokkkkkk
Acaba sıvı diemiiiiiii
Gerçi onlarda pekmezler, salçalar falan, sumak ekşileri falan getirtiyorlar amaAyyy nasıl ben şokkkkkk
Acaba sıvı diemiiiiiii
Yk ptt değilPtt mi canim normal kargomu
Bence ondandır..Gerçi onlarda pekmezler, salçalar falan, sumak ekşileri falan getirtiyorlar ama
Yokyaaa 65 olamaz bana minnacik kefiri balikesirden yolladi alamadim alsam 35tl falandi minicik yani oda dusunGerçi onlarda pekmezler, salçalar falan, sumak ekşileri falan getirtiyorlar ama
Ptt çok tutmaz .Ama 80-100 civarı olur.Yk ptt değil
Az önce ptt yasmin söledi hiç aklımıza gelmedi ptt
Hiç kullanmamştk
Yarın bide ona gönderem
Bence ondandır..
Salça, turşu, sumak ekşisi, pekmezNe geliyooo cuvalda canim bence zeytinyag agir basar yada dokulür falan diyedemi oyleki
Valla aras mng sürat bunlarla yollanmaz bileYk ptt değil
Az önce ptt yasmin söledi hiç aklımıza gelmedi ptt
Hiç kullanmamştk
Yarın bide ona gönderem
Bence ondandır..
Ptt ozaman oyledirSalça, turşu, sumak ekşisi, pekmez
Ay hç aklıma gelmedi abla vallaPtt çok tutmaz .Ama 80-100 civarı olur.
Kız normal paket 15 lira, 35 nasıl tuttuYokyaaa 65 olamaz bana minnacik kefiri balikesirden yolladi alamadim alsam 35tl falandi minicik yani oda dusun
Surat kargo iste canim kargolar oyle aliyo iste dedimya kazik yedim bide alamadim kefiriKız normal paket 15 lira, 35 nasıl tuttu
Ben internetten alışveriş yaparken, 15₺ Kargo parası ödemeyeyim diye çayı bile fazladan alıyorumSurat kargo iste canim kargolar oyle aliyo iste dedimya kazik yedim bide alamadim kefiri
O kadar yüksekse yollama kuzu, yazıktırAy hç aklıma gelmedi abla valla
Küçülttüm küçülttüm namus meselesiO kadar yüksekse yollama kuzu, yazıktır
PekiKüçülttüm küçülttüm namus meselesi
Yarm elma gönül alma