• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ayyy bugun cok degisik bir gündü gittik parka park aletlerinle 15dk basladik oglanla yapmaya bir gokgürüldedi dedim dur daha yagmaz anamm 2.cide bom dedi biz traktore bindik vınnnnn köye park bizim köyün pasinda🤣
Eve geldik dindi🙄

Ayyy bugun cok degisik bir gündü gittik parka park aletlerinle 15dk basladik oglanla yapmaya bir gokgürüldedi dedim dur daha yagmaz anamm 2.cide bom dedi biz traktore bindik vınnnnn köye park bizim köyün pasinda🤣
Eve geldik dindi🙄
Aletler bile nalet🤣🤣🤣

Aletler bile nalet🤣🤣🤣
Kiz hepmi beni bulur🤦‍♀️
Ayaklarim dondu hava serin
Sobayi cikarttim dedimki adama bak bunlari cikarttim temizle cuvala koy kaldir tamam dedi sonra nasil yapcaz dedi ben cikarttim sende temizle kaldir dedim yapcaz ne demek yap dedim cuvali koymus oraya birakmis gitmis taralaya sinerden hepsini temizledim kaldirdim😌

Kiz hepmi beni bulur🤦‍♀️
Ayaklarim dondu hava serin
Sobayi cikarttim dedimki adama bak bunlari cikarttim temizle cuvala koy kaldir tamam dedi sonra nasil yapcaz dedi ben cikarttim sende temizle kaldir dedim yapcaz ne demek yap dedim cuvali koymus oraya birakmis gitmis taralaya sinerden hepsini temizledim kaldirdim😌
Sopalık nalet :tokat::63:

Sakin ol hemsom sakin😌🤌🏻
Bukadar sakinlikte kafayi yemeye sebep🙄
Aksam ezanindan sonra bak cocuga ben yuruyuse cikcam dedim tamam dedi yoksa rahatlayamicam alcam oglanida

Back