- 22 Temmuz 2017
- 44.560
- 132.154
- 598
İyidir minnoş, senden ne haber?Naber tatlışş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir minnoş, senden ne haber?Naber tatlışş
Harikaaaa eve geldim uzandım ohhİyidir minnoş, senden ne haber?
Ohh ohh dinlenHarikaaaa eve geldim uzandım ohh
Ohhh ohhh Bende yürüyün diyorum yapabilirsem şimdi çıkıcamOhh ohh dinlen
Bende işlerimi toparladım, yemeklerim de pişti, şimdi oturdum. 1 saatlik beyliğim beyliktir
Ağırlık çökmeden yürü canımOhhh ohhh Bende yürüyün diyorum yapabilirsem şimdi çıkıcam
Diİmden dolayı canım yoksa yürürüm zaten yemek yemiyorumAğırlık çökmeden yürü canım
Tamam cancağızımTelefondayım cancağzım
Ayyy bugun cok degisik bir gündü gittik parka park aletlerinle 15dk basladik oglanla yapmaya bir gokgürüldedi dedim dur daha yagmaz anamm 2.cide bom dedi biz traktore bindik vınnnnn köye park bizim köyün pasindaBugün kesin dondun E Elif_Eylul
Aletler bile naletAyyy bugun cok degisik bir gündü gittik parka park aletlerinle 15dk basladik oglanla yapmaya bir gokgürüldedi dedim dur daha yagmaz anamm 2.cide bom dedi biz traktore bindik vınnnnn köye park bizim köyün pasinda
Eve geldik dindi
Kiz hepmi beni bulurAletler bile nalet
Sopalık naletKiz hepmi beni bulur
Ayaklarim dondu hava serin
Sobayi cikarttim dedimki adama bak bunlari cikarttim temizle cuvala koy kaldir tamam dedi sonra nasil yapcaz dedi ben cikarttim sende temizle kaldir dedim yapcaz ne demek yap dedim cuvali koymus oraya birakmis gitmis taralaya sinerden hepsini temizledim kaldirdim
Ayy sormayaaa off diye bagarmak istiyorum artik amaSopalık nalet
Sakin ol hemsom sakinAyy sormayaaa off diye bagarmak istiyorum artik ama
Bukadar sakinlikte kafayi yemeye sebepSakin ol hemsom sakin
Kendine vakit ayırman şart,işi ne ,baksın tabiiBukadar sakinlikte kafayi yemeye sebep
Aksam ezanindan sonra bak cocuga ben yuruyuse cikcam dedim tamam dedi yoksa rahatlayamicam alcam oglanida
Sorma canim anlatabildiklerim bunlarKendine vakit ayırman şart,işi ne ,baksın tabii
Zor hemşocanım zorSorma canim anlatabildiklerim bunlar
Beklemekten başka çare yok cancağzım