• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Soğuk baklavadan sütlü nuriyeye doğru :KK70:
93472828-E660-402E-B457-10E52AD1BFD5.jpeg

Selamlar ancak gelebildim,sabah hastaneye gittik yarın MR çekilecek kan verdim birde,dr kist yada tendomla alakalı olabilir dedi.
Valide dün evine gitti,sabahta bakacak olan grnç kızımızı alıp götürdük bakalım ne olacak.

Selamlar ancak gelebildim,sabah hastaneye gittik yarın MR çekilecek kan verdim birde,dr kist yada tendomla alakalı olabilir dedi.
Valide dün evine gitti,sabahta bakacak olan grnç kızımızı alıp götürdük bakalım ne olacak.
Geçmiş olsun abla. hayırdır?

Geçmiş olsun abla. hayırdır?
Sağol canısı,bir süredir el bileğimde ağrılar vardı fizik tedaviye gittim el bilekliği vermişlerdi onu takıyorum.
Geçmedi ağrıları gideyim dedim yarın mr çekilecek bakalım.

Sağol canısı,bir süredir el bileğimde ağrılar vardı fizik tedaviye gittim el bilekliği vermişlerdi onu takıyorum.
Geçmedi ağrıları gideyim dedim yarın mr çekilecek bakalım.
Evet sahi, anlatmıştın. Geçmiş olsun ablam. İnşallah basit bir zedelenme gibi bi şeydir. 🙏🏻

Geçmişler olsun ablacım🤗🎈🤲🏻

Gecmis olsun ablacım hayirli haberler ver bizede🤲💕

Resmen yandım kavruldum, öyle güneş var😑
Akşamı bekliyorum ki balkonu yıkayıp, çamaşırları asayım 😒
Günesmi var🙄
26derece gösteriyo ama burasi esiyo sabahtan beri temizlik yaptim sobayi cikarttim yemeklerimi yaptim salatami yaptim,simdi cami bahcesinde oynuyoz🤦‍♀️

Back