Rica ederimTamam canikomm. teşekkür ederiiimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTamam canikomm. teşekkür ederiiimm
Oyyyy ellerine sağlık olsun kuzumSoğuk baklavadan sütlü nuriyeye doğru
Eki Görüntüle 2857768
Teşekkür ederim ablamOyyyy ellerine sağlık olsun kuzum
Geçmiş olsun abla. hayırdır?Selamlar ancak gelebildim,sabah hastaneye gittik yarın MR çekilecek kan verdim birde,dr kist yada tendomla alakalı olabilir dedi.
Valide dün evine gitti,sabahta bakacak olan grnç kızımızı alıp götürdük bakalım ne olacak.
Rica ederim kuzucum ne demekTeşekkür ederim ablam
Sağol canısı,bir süredir el bileğimde ağrılar vardı fizik tedaviye gittim el bilekliği vermişlerdi onu takıyorum.Geçmiş olsun abla. hayırdır?
Evet sahi, anlatmıştın. Geçmiş olsun ablam. İnşallah basit bir zedelenme gibi bi şeydir.Sağol canısı,bir süredir el bileğimde ağrılar vardı fizik tedaviye gittim el bilekliği vermişlerdi onu takıyorum.
Geçmedi ağrıları gideyim dedim yarın mr çekilecek bakalım.
Çok sağol kuzum,umarım öyle olur yada zorlamada olabilir mr sonuçlarında ne çıkacak bakalım:))Evet sahi, anlatmıştın. Geçmiş olsun ablam. İnşallah basit bir zedelenme gibi bi şeydir.
Kakao ve çikolata ile daha güzel oluyor:)Soğuk baklavadan sütlü nuriyeye doğru
Eki Görüntüle 2857768
Ellerine sağlık yavrimuSoğuk baklavadan sütlü nuriyeye doğru
Eki Görüntüle 2857768
Geçmişler olsun ablacımSelamlar ancak gelebildim,sabah hastaneye gittik yarın MR çekilecek kan verdim birde,dr kist yada tendomla alakalı olabilir dedi.
Valide dün evine gitti,sabahta bakacak olan grnç kızımızı alıp götürdük bakalım ne olacak.
Çok sağol yasocum yaşlılık işteGeçmişler olsun ablacım
Ay valla böyle de çok güzel. Daha çekmeden gömrüm 3 taneKakao ve çikolata ile daha güzel oluyor:)
Teşekkür ederim aşkısıEllerine sağlık yavrimu
Ne yaşlılığı ablam, genç kız gibisin maşallahÇok sağol yasocum yaşlılık işte
Resmen yandım kavruldum, öyle güneş varSıcaktan panda yavrusu gibi yuvarlanıorm
Uykum var uyuyamıorum...
Adaletin bumu dünya
Gecmis olsun ablacım hayirli haberler ver bizedeSelamlar ancak gelebildim,sabah hastaneye gittik yarın MR çekilecek kan verdim birde,dr kist yada tendomla alakalı olabilir dedi.
Günesmi varResmen yandım kavruldum, öyle güneş var
Akşamı bekliyorum ki balkonu yıkayıp, çamaşırları asayım