- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Kiz mal benim degil anama bile kocam zeytinyagini parayla vermis haberim yokGııı fellüzüm
Ben seni cimri bilmezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz mal benim degil anama bile kocam zeytinyagini parayla vermis haberim yokGııı fellüzüm
Ben seni cimri bilmezdim
Heheeee terminal nerde sen biliyomusunBi otobüse veriosun bizim burda.. Firma büyük.. Gidiosn otobüs garajından alıosn kim alcaksa
Kargo parasıda ödemion
Senin koca nalet anacum, anneye para ile bir şey verilir mi hiç. Tam naletKiz mal benim degil anama bile kocam zeytinyagini parayla vermis haberim yok
Tmm kargo parasıda bendenO zor canım. Otobüs firmaları benim bulunduğum ilçeden hayli uzakta
Teşekkür ediyorum, göndermiş kadar oldun
Enişteye bak resmenKiz mal benim degil anama bile kocam zeytinyagini parayla vermis haberim yok
Valla vermis iste yaso benimde sonradan haberim oldu nasil üzuldum bagardim utanmiyomusun dedimSenin koca nalet anacum, anneye para ile bir şey verilir mi hiç. Tam nalet
Kendi kendine hastaneye gitmis sonra daJenna16 cancağzım, adam polislerden kaçarken kendini vurmuş
Yok canım, şakalaşıyoruz burada. Teşekkür ediyorumTmm kargo parasıda benden
Gönderirim
Senden değerlimi abla
Enişteye bak resmen
Hadi yolla ozaman yasoya bekliyoruzTmm kargo parasıda benden
Gönderirim
Senden değerlimi abla
Enişteye bak resmen
Yok canım, şakalaşıyoruz burada. Teşekkür ediyorum
Sanırsın para ile almış, ki para ile alsan da anneden parası istenmezValla vermis iste yaso benimde sonradan haberim oldu nasil üzuldum bagardim utanmiyomusun dedim
Adres versn gönderirim vermioHadi yolla ozaman yasoya bekliyoruz
Iste dahasini anlatmayimSanırsın para ile almış, ki para ile alsan da anneden parası istenmez
Ben vereyim onun adresiniAdres versn gönderirim vermio
Nar ekşiside gönderirim
Zeytin kraliçesiZeytinlerin hanımağası
VermeyenBen vereyim onun adresini
Şimdi yayında olan kadın da adamın yeni sevgilisi. Açıklamıyorlar söz verdiler diye.Kendi kendine hastaneye gitmis sonra da
Zaten belli ettin kendini sen verirsin şaka yapmistimVermeyen
Tamam, yolluyorum adresimiAdres versn gönderirim vermio
Nar ekşiside gönderirim
Ay nar eksisiiiAdres versn gönderirim vermio
Nar ekşiside gönderirim
Sanada gönderem jennamAy nar eksisiii