Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En son kaldığım sayfa ile açıyor ya tam kv ler konuşuluyormuş NevrestealsemyasminsayC A N O
kaçırmışım çok üzüldüm oysa iki çift laf ederdim caaağnım kv cim hakkında yaa bi daha konuşacak olursanız etiketleyin beni litfennn.
En son kaldığım sayfa ile açıyor ya tam kv ler konuşuluyormuş NevrestealsemyasminsayC A N O
kaçırmışım çok üzüldüm oysa iki çift laf ederdim caaağnım kv cim hakkında yaa bi daha konuşacak olursanız etiketleyin beni litfennn.
Lütfen yani bu konuda hassasım, benim gibi kv maduru bi insanı nasıl atlarsınız, üstelik tam kapanmaya da kv ile girmişim hapisten yeni çıkmış gibiyim anlatabiliyor muyum
Lütfen yani bi konuda hassasım, benim gibi lv maduru bi insanı nasıl atlarsınız, üstelik tam kapanmaya da kv ile girmişim hapisten yeni çıkmış gibiyim anlatabiliyor muyum