• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Gideyim de iki ev işi yapayım. Hadi görüşürüzzzzzz
t4623.gif
Kolay gelsin bende kahvalti hazirliyorum eylul patates bekliyo 😂

Kitle mi vardı, ağrı mı yapıyordu boynuna?
Göbek deliğime kadar sarkmıştı, iltihap ve dolayısı ile yaralarım vardı. Meme dokularımı kaybetmiştim. Doktor acil ameliyat dedi işte o zaman👀
Ağrı ne ki.
Resmen kamburum çıkacaktı, her doğrulmamda tıkır tıkır omuriliğim, yukardan aşağı doğru çıtlıyordu🤷🏻‍♀️

Göbek deliğime kadar sarkmıştı, iltihap ve dolayısı ile yaralarım vardı. Meme dokularımı kaybetmiştim. Doktor acil ameliyat dedi işte o zaman👀
Ağrı ne ki.
Resmen kamburum çıkacaktı, her doğrulmamda tıkır tıkır omuriliğim, yukardan aşağı doğru çıtlıyordu🤷🏻‍♀️
Ay çok geçmiş olsun yaseminim ❤️

Ağrı ne ki.
Çok ağrılı diyorlar,nasil dayandin🙄🙄

Ağrı ne ki.
Geçmiş olsun yaso💕 sende ne cekmissin beee halaa cekiyosun🙄

Çok ağrılı diyorlar,nasil dayandin🙄🙄
Ben hiç ağrı yaşamadım cancağzım. 1 ay ateşimi düşüremediler sadece.
Dikişlerim alındığı zaman canım yanmıştı hatta, doktor “sen ne ağrılar çektin, bu ne ki” dedi.
Dedim “ne ağrısı”, şaşırmıştı🤭

Back